Το μανό δεν είναι μόνο για τα νύχια! Δες πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλιώς

Εύκολα και μικρά DIY με τα μανό σου! Plus: Ρεπορτάζ αγοράς με τα καλύτερα!
Το μανό δεν είναι μόνο για τα νύχια! Δες πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλιώς



Τι πιο ωραίο από ένα προϊόν που έχει πολλές χρήσεις; Όπως πολλά καλλυντικά έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το μανό σου σε άλλα πράγματα. Λατρεύεις τα DIY; Αυτά που θα βρεις παρακάτω είναι τα πιο εύκολα που όμως θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη. Θα χρειαστείς κυρίως κάποιο top ή base coat για τα mini DIY αλλά υπάρχει και τρόπος να χρησιμοποιήσεις το χρωματιστό σου μανό.

 

 

► Για να μην χαλάσει η άκρη των πινέλων σου μπορείς να απλώσεις ένα διάφανο μανό. Για να τα κάνεις όμως πιο παιχνιδιάρικα μπορείς να τα βάψεις είτε την άκρη είτε ολόκληρο με το αγαπημένο σου χρώμα ή με κάποιο μανό που περιέχει μόνο στρας.

► Μπερδεύεσαι κάθε φορά με τα κλειδιά σου; Βάψε το πάνω μέρος κάθε κλειδιού σε διαφορετικό χρώμα και δεν θα χρειαστείς να ψάξεις ξανά για το κλειδί του σπιτιού σου!

► Λατρεύεις τα faux bijoux (δαχτυλίδια) αλλά σε ενοχλεί που πρασινίζουν τόσο εύκολα; Βάψε με ένα διάφανο μανό το εσωτερικό και δεν θα έχεις ποτέ πια το ίδιο πρόβλημα.

► Αν έχεις πολλά κραγιόν από την ίδια εταιρία και μπερδεύεις τα χρώματα αλλά οι ονομασίες στην συσκευασία σβήνονται εύκολα μπορείς να απλώσεις το διάφανο μανό και έτσι θα παραμείνουν άθικτα τα γράμματα.

► Σου έχει τύχει να χρειαστεί να περάσεις κλωστή από βελόνα και να μην τα καταφέρνεις με τίποτα; Βάλε ελάχιστη ποσότητα στην άκρη της κλωστής, περίμενε μερικά δευτερόλεπτα να στεγνώσει και δοκίμασε ξανά!

► Πλησιάζει ο καιρός όπου θα φοράς πάλι καλσόν. Κράτα μαζί σου πάντα ένα διάφανο μανό σε περίπτωση που αποκτήσεις έναν πόντο στο καλσόν σου. Βάζοντας το μανό στην τρύπα δεν θα μεγαλώσει άλλο!

 

Tέλος οι σακούλες και τα πρησμένα μάτια!Πώς; Δες εδώ!