Σε έχει τρελάνει ο καιρός; Τα καλοκαιρινά καλλυντικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Ποια να χρησιμοποιήσεις και ποια να βάλεις στην άκρη.



Ανοίγεις τα παντζούρια το πρωί, συννεφιά. Βάζεις τη ζακέτα, φοράς το μποτάκι και μέχρι να φτάσεις στο γραφείο έχει κάνει 30 βαθμούς! Να βάλεις αντηλιακό; Να βάλεις body butter; Να βάλεις ανοιχτόχρωμο κραγιόν ή σκούρο; Ένας μικρός χαμός υπάρχει στις σκέψεις σου. Για να μην μπερδεύεσαι όμως άλλο σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα καλλυντικά που πρέπει να έχεις στο μπουντουάρ σου και αυτά που πρέπει να αποθηκεύσεις κάπου για του χρόνου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Keep: Το αντηλιακό είναι must have όλο το χρόνο οπότε μην το βάλεις στην άκρη. Δεν κάνει ακόμα τόσο κρύο για body butter οπότε τα body lotion είναι η καλύτερη λύση. Επειδή πλέον φοράς πιο συχνά κλειστά παπούτσια δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις στην άκρη τις κρέμες ποδιών. Τα πέδιλα είναι πολύ της μόδας φέτος το χειμώνα οπότε σίγουρα θα τα ξαναβάλεις ένα βράδυ που θα βγεις.

Hide: Όχι άλλο πορτοκαλί, ροζουλί και κοραλλί κραγιόν. Μπορεί να έχει ακόμα ήλιο αλλά δεν συνδυάζονται καθόλου ωραία με τα φθινοπωρινά χρώματα που φοράς ήδη στα ρούχα σου. Κρύψε και τα body mist, δεν κάνει τόση ζέστη πια και μπορείς να φοράς κανονικά τα αρώματά σου χωρίς να μυρίζεις έντονα. Όχι άλλο bronzer. Είναι έτσι κι αλλιώς και ξεπερασμένο αλλά και εκτός εποχής.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ

Keep: Ναι, στις κρέμες χεριών από τώρα! Ποια δεν θέλει απαλά χέρια; Ναι, και στα lip balm (αν και δεν θα έπρεπε να τα είχες σταματήσει). Ένα κραγιόν είναι πιο εντυπωσιακό πάνω σε ενυδατωμένα χείλη. Ναι, όμως και στα σκούρα κραγιόν! Μοβ, μπορντό, καφέ, μαύρο και μπλε είναι μερικά από τα χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις.

Hide: Αν και το μαύρο smoky eye είναι all time classic άφησέ το καλύτερα για τον χειμώνα και προτίμησε να επιλέξεις γήινες αποχρώσεις.

Είναι manicure time! Όλα τα φθινοπωρινά χρώματα για όμορφα νύχια θα τα βρεις εδώ.