Ντεμακιγιάζ: Μάθε πώς θα καθαρίσεις τα μάτια σου χωρίς να αποκτήσεις ρυτίδες

Εμείς διαλέξαμε και τα αγαπημένας μας ντεμακιγιάζ για σένα.
Ντεμακιγιάζ: Μάθε πώς θα καθαρίσεις τα μάτια σου χωρίς να αποκτήσεις ρυτίδες



Σίγουρα δεν θα σου έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορείς να αποκτήσεις ρυτίδες με το ντεμακιγιάζ. Το ντεμακιγιάζ είναι το πιο βαρετό πράγμα όταν πρόκειται να πέσεις για ύπνο γι' αυτόν τον λόγο απέκτησες την συνήθεια τα τρίβεις τα μάτια όσο πιο δυνατά γίνεται για να τελειώσεις γρήγορα. Εκεί όμως γίνεται η ζημιά.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πάρα πολύ ευαίσθητο και με το πολύ τρίψιμο να “σπάσει” το κολλαγόνο και η ελαστικότητα της περιοχής με αποτέλεσμα να αποκτήσεις ρυτίδες. Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος να αφαιρέσεις το μακιγιάζ από τα μάτια;

Ο σκοπός είναι να μαλακώσεις το μακιγιάζ στα μάτια για να είναι εύκολο στο ξέβγαλμα. Βάλε μια μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι, ακούμπησέ το σε ένα από το μάτι και κράτησέ το εκεί για περίπου 30”. Εκείνη την ώρα μπορείς να κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ πάνω από το βαμβάκι για να είσαι σίγουρη ότι καλύπτεις όλη την περιοχή.

Τώρα είναι ώρα για να το ξεβγάλεις. Πέρασε ένα άλλο βαμβάκι με λίγο ντεμακιγιάζ από την περιοχή. Αν δεν φύγει με την πρώτη φορά μπορείς να ξαναπεράσεις το βαμβάκι αρκεί να κάνεις απαλές κινήσεις. Όπως και να έχει μην τραβήξεις πολύ το δέρμα και χαλάσει η ελαστικότητα. Έτοιμη!

Σου τελείωσε το ντεμακιγιάζ; Ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις conditioner αντί για το γαλάκτωμα; Δες εδώ και άλλα μυστικά ομορφιάς.