Η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη; Αυτές οι συμβουλές θα σε σώσουν

Θα βρεις και ποιες κρέμες να χρησιμοποιήσεις.
Η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη; Αυτές οι συμβουλές θα σε σώσουν



Δεν είναι εύκολη η ευαίσθητη επιδερμίδα. Αν αυτός είναι και ο τύπος σου σίγουρα θα ξέρεις πόσο ενοχλητικό είναι. Σε σχέση με τις φίλες σου εσύ πρέπει να χρησιμοποιείς διαφορετικά καλλυντικά, να φροντίσεις την επιδερμίδα σου με διαφορετικό τρόπο και πάει λέγοντας. Το #FollowMe με είναι εδώ για να σε σώσει, Εδώ θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές κατάλληλες για τον τύπο δέρματός σου.

 

● Προτού απλώσεις κατευθείαν το προϊόν σε όλο το σώμα ή το πρόσωπό σου, δοκίμασέ το σε ένα μικρό σημείο για να δεις πως θα αντιδράσει η επιδερμίδα σου. Αν δεν γίνει τίποτα τότε το προϊόν είναι κατάλληλο.

● Αν η επιδερμίδα σου αντιδρά αρνητικά με τα προϊόντα τότε μάλλον πρέπει να σταματήσεις λίγο την απολέπιση.

● Χρησιμοποίησε ήπια καλλυντικά. Τα βαριά μπορούν να δημιουργήσουν αλλεργική αντίδραση ή να ερεθιστεί η επιδερμίδα.

● Διάβασε πάντα τα συστατικά. Όσο πιο λίγα τα συστατικά τόσο πιο καλό θα είναι για το δέρμα σου. Ιδανικά θα πρέπει να έχει κάτω από 10 συστατικά καλλυντικό που σε ενδιαφέρει.

● Μην χρησιμοποιείς πολλές κρέμες και λοσιόν. Μια κρέμα ημέρας, νυκτός και ένα αντηλιακό αρκούν για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σου.

● Φυσικά και μπορείς να φορέσεις μακιγιάζ αλλά και πάλι πρέπει να προσέχεις στο πρόσωπό σου. Απέφυγε εκείνα που έχουν βάση τη σιλικόνη.

● Δεν είναι ακόμα η ώρα για αντιγηραντικά καλλυντικά γιατί συνήθως περιέχουν βαριά χημικά που δεν κάνουν για τον τύπο σου. Συμβουλέψου έναν δερματολόγο αν θέλεις να ξεκινήσεις αυτά τα καλλυντικά.

Διάβασε επίσης:

Τέλεια χείλη τον χειμώνα: Τρεις σημαντικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να τα πετύχεις