Έσκασαν ήδη τα χείλη σου; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το lip balm

Δες εδώ και τα αγαπημένα μας βάλσαμα χειλιών.
Έσκασαν ήδη τα χείλη σου; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το lip balm



Η βροχή δεν λέει να σταματήσει με τίποτα και αρχίζει σιγά σιγά το κρύο. Όπως όλα τα σημεία στο σώμα μας, έτσι και τα χείλη χρειάζονται ενυδάτωση ειδικά τον χειμώνα. Τα χείλη είναι πολύ σημαντικά να είναι ενυδατωμένα γιατί αλλιώς σκάνε με αποτέλεσμα να αποκτήσεις πετσάκια. Αν είσαι και λάτρης του κραγιόν ξέρεις πως δεν θα στρώσει ποτέ καλά αν έχεις σκασμένα χείλη.

Τα χείλη σου χρειάζονται το lip balm για ενυδατωθούν αλλά προσοχή! Μην φτάσεις και στο άλλο άκρο όπου δεν μπορείς να ζεις χωρίς αυτό! Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ συνηθίζουν τα χείλη σου αυτήν την ενυδάτωση και αδυνατούν να παράγουν από μόνα τους λιπαρότητα. Το πρόβλημα είναι όταν μία μέρα δεν έχεις βάλει τα νιώθεις ξηρά και να σε τραβούν με αποτέλεσμα να βάζεις ακόμα περισσότερη ποσότητα. Φαύλος κύκλος δηλαδή.

Αυτό που μπορείς κάνεις είναι να επιλέξεις κάποιο φυσικό βάλσαμο, χωρίς παραφίνη και να προσπαθήσεις σιγά σιγά να μειώσεις τις φορές που το απλώνεις ώστε σταδιακά να συνηθίσουν τα χείλη σου. Η διαδικασία δεν είναι πολύ ευχάριστη γιατί μπορεί μέχρι και να αποκτήσεις μικρά σχισίματα στα χείλη. Το τελικό αποτέλεσμα όμως θα σε δικαιώσει. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, προσπάθησε να μην τρως πατατάκια και άλλα πολύ αλμυρά φαγητά για να μην σε τσούζει.