5 καθημερινά λάθη ομορφιάς που όλες κάνουμε (ναι, τα κάνεις κι εσύ)

Εσύ βάζεις πρώτα το σαμπουάν και μετά τη μαλακτική;
5 καθημερινά λάθη ομορφιάς που όλες κάνουμε (ναι, τα κάνεις κι εσύ)



Μπορεί να νομίζεις ότι δεν τα κάνεις, όμως τα κάνεις. Όλοι μας τα κάνουμε. Είναι εκείνες οι μικρές καθημερινές αυτόματες κινήσεις που ενώ έχουν γίνει ρουτίνα, ποτέ δεν έχεις αναρωτηθεί αν όντως έτσι πρέπει να γίνουν.

Λάθος 1ο: Βάζεις πρώτα σαμπουάν και μετά μαλακτική

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται πρώτα πρέπει να βάζεις , μαλακτική στα μαλλιά σου και μετά σαμπουάν. Αυτό όχι μόνο θα θρέψει την κάθε τρίχα των μαλλιών και το δέρμα του κεφαλιού σου, αλλά και θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να αποκτήσουν αντοχή και να μείνουν λαμπερά περισσότερο.

Λάθος 2ο: Βάζεις το αντιηλιακό μετά το make up 

Κι όμως, είναι καλύτερα να βάζεις πρώτα αντιηλιακό και μετά το make up σου. Έτσι, το make up θα κρατήσει περισσότερο το δέρμα σου θα προστατεύεται καλύτερα. Βέβαια, το make up ή τα αντιγηραντικά προϊόντα που χρησιμοποιείς τείνουν να μειώνουν την σωστή δράση των αντιηλιακών.

Λάθος 3ο: Φοράς τα τσιμπιδάκια από την ανάποδη

Τα τσιμπιδάκια στέκονται καλύτερα στα μαλλιά αν τα τοποθετείς με την ίσια μεριά προς τα πάνω. Εξάλλου, και εμφανισιακά είναι ομορφότερα έτσι .

Λάθος 4ο: Απλώνεις το concealer παντού

Μετά από ένα βαρύ χανγκοβερ ή όταν δεν έχεις κοιμηθεί αρκετά εμφανίζονται αυτοί οι πολύ ενοχλητικοί μεγάλοι , μαύροι μπλε κύκλοι. Και φυσικά είναι εύκολο να καλύψεις όλη την περιοχή κάτω απ’ τα μάτια σου με concealer για να τους καλύψεις πράγμα που κάνει χειρότερη την κατάσταση. Αντίθετα, το σωστό είναι να βάλεις το concealer ακριβώς στην περιοχή που υπάρχουν οι μαύροι κύκλοι για να αποφύγεις να τους τονίσεις και μάλιστα, απλώνοντάς το κάθετα, όχι οριζόντια.

Λάθος 5ο: Χρησιμοποιήσεις στεγνό το σφουγγαράκι του make up

Στην πραγματικότητα πρέπει πριν βάλεις make up με το  σφουγγαράκι σου να το βρέχεις Και αυτό γιατί βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση της βάσης αυτής που χρησιμοποιείς με αποτέλεσμα να απλώνεται καλύτερα στην επιδερμίδα σου .

Δες ΕΔΩ τα λάθη που κάνεις στο μανικιούρ σου.