Χείλη για δάγκωμα (so sexy): Δώδεκα οδηγίες για σίγουρη επιτυχία!

Δοκιμασμένα μυστικά για σίγουρο αποτέλεσμα!
Χείλη για δάγκωμα (so sexy): Δώδεκα οδηγίες για σίγουρη επιτυχία!



Παθιασμένα, άγρια, ρομαντικά, πεταχτά ή κινηματογραφικά φιλιά! Σημασία δεν έχει το τι αλλά πως θα φτάσεις μέχρι εκεί. Και πως αλλιώς με το προαιώνιο μυστικό: τα σαρκώδη χείλη! Είναι το δόλωμα της φύσης για να προσελκύσεις το ταίρι σου, και ως γυναίκες το “more is more” είναι το ζητούμενο μας.

Αν κι εσύ θέλεις φυσικά πλούσια χείλη χωρίς να πρέπει να ξεκληρίσεις τα αμπέλια στο νησί, ακολούθησε τα μυστικά του #FollowMe. Πλέον τα sexy αισθησιακά χείλη σαν της Angelina Jolie είναι μερικές πινελιές μακριά!

(Hot, hot, hot)

Tips

1. Η απολέπιση κι η σωστή ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για πλούσια χείλη. Μάθε να τα περιποιήσαι σωστά! Κάνε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να αποφύγεις το ξεφλούδισμα, και άπλωνε καθημερινά ένα ενυδατικό για να διατηρείται η ελαστικότητα τους.

2. Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν πινελάκι, ενώ άλλες απλώνουν το κραγιόν με το δάχτυλο τους. Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες, η καθεμία βρίσκει τον τρόπο που την βολεύει.

3. Ένα κρεμώδες μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση είναι ιδανικό για να φτιάξεις το περίγραμμα των χειλιών σου. Ξεκίνησε ακολουθώντας το περίγραμμα σου, και σταδιακά αύξησε το έως 1 με 2 χιλιοστά, όπως η Ελένη Φουρέιρα.

4. Στο εμπόριο υπάρχουν προϊόντα που διασφαλίζουν ότι το κραγιόν θα παραμείνει στη θέση του (θα τα βρεις ως lip liner fixers), αποφεύγοντας έτσι τις όποιες στιγμές αμηχανίας. Πριν βάλεις το μολύβι ή το κραγιόν σου, το απλώνεις γύρω από τα χείλη. Εναλλακτικά, ακολουθείς την κλασική μέθοδο: ταμπονάρεις με πούδρα πριν τα βάψεις. 

5. Ενώ το κραγιόν τραβάει την προσοχή στις ατέλειες των χειλιών σου, το lip gloss κάνει το αντίθετο. Γεμίζει τις γραμμές των χειλιών και τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα. Έτσι, ιδανικά πάντα να χρησιμοποιείς και κραγιόν ίδιας απόχρωσης για ακόμα πιο πλούσια χείλη. Για παράδειγμα, η Θωμαή Απέργη!

6. Ένα μικρό επαγγελματικό μυστικό είναι να απλώσεις μια στρώση gloss στην επιφάνεια των χειλιών, λίγο ακόμα στο τόξο του άνω χείλους και στο κέντρο του κάτω χείλους. Η λάμψη θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα, ακόμα κι αν έχεις, ή τα θεωρείς, μικρά.

7.Φόρεσε το αγαπημένο σου κραγιόν, και στο κάτω χείλος άπλωσε λίγη περλέ σκιά και από πάνω ένα διάφανο gloss . Αυτό το τρικ το έχουν δανειστεί οι make-up artists από τη ζωγραφική, παίζει με τις αποχρώσεις και τη διάχυση του φωτός και κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο μεγάλα σε δευτερόλεπτα. Δεν είναι τυχαίο που η Kim Kardashian και ο μακιγιέρ της το έχουν σαν ευαγγέλιο!

8. Πες ναι στα lip plumpers. Είναι το αντίστοιχο του baking powder που βαζουμε στο κέηκ. Απαραίτητο για να φουσκώσει, να αφρατέψει και να το αναδείξει. Τα κραγιόν και που περιέχουν συστατικά, όπως η κανέλλα και η μινθόλη, με ήπιες διογκωτικές ιδιότητες, κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο πλούσι. Ενώ, θα βρεις και πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Δηλαδή, lip maximizers, lip plumpers, lip collagen ή απλά σαν primer χειλιών, δηλαδή βάση για τα χείλη

9. Όσα από αυτά τα προϊόντα συνδυάζουν τις ενισχυτικές ιδιότητες με πλούσιο χρώμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μόνα τους σαν κραγιόν ή gloss, ενώ τα primer, plumpers και collagen πριν το μακιγιάζ.

10. Μια φυσική λύση είναι να απλώνεις στα χείλη σου σαν βάση αιθέριο έλαιο μέντας ή κανέλλας με μια μπατονέτα, όπως έκαναν οι γυναίκες παλιά. (Κρατάς μυστικό; Η Mariah Carey έχει παραδεχθεί ότι βάζει στα gloss της μερικές σταγόνες μέντας για ακόμα πιο sexy χείλη!)

11. Ένα άλλο diy τρικ για γεμάτα χείλη είναι η κόκκινη πιπεριά!

12. Μιας και το παιχνίδι με τις σκιάσεις, το γνωστό μας πλέον contouring, είναι της μόδας, γιατί να μην το εφαρμόσεις και στα χείλη σου; Δες εδώ βήμα βήμα το πως!

Για το τέλος, αν ακολουθήσεις όλα αυτά και πάλι δεν τα καταφέρνεις, τότε σκέψου ότι ίσως κάνεις κάτι λάθος εσύ. Γιατί τόσες γυναίκες μέσα σε ένα site κάτι τελικά ξέρουμε -από την πιο αρχάρια (για να μην πω άσχετη) Νάνσυ μέχρι τις πιο εξπέρ Ιλιάδα και Κωνσταντίνα!

Nude ή σκούρες αποχρώσεις; Ό,τι κι αν επιλέξεις, σημασία έχει το πως τελικά!