Olive Tree spa: Ο zen προορισμός της πόλης!

Ένα beauty spot που πρέπει να επισκεφθείς!
Olive Tree spa: Ο zen προορισμός της πόλης!



Είναι ένας χώρος που συνδυάζει αρμονικά τις παραδοσιακές θεραπείες με τον αισθησιασμό της Άπω Ανατολής. Η μίνιμαλ αισθητική του συναντά την απλότητα και την αρμονία των στοιχείων της ελληνικής φύσης. Το Δέντρο της Ελιάς κυριαρχεί στην αρχιτεκτονική του , μεταφέροντας συμβολισμούς, τη φιλοσοφία και το κάλος του ελληνικού πνεύματος.

Στο Olive Trea spa, η αναζωογόνηση γίνεται μία μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι ευεξίας και ψυχικής ισορροπίας. Το απαλό άγγιγμα και οι ανατολίτικες τελετουργίες από τα έμπειρα χέρια των καλύτερων θεραπευτών από την Ταϋλάνδη, αρωματίζουν το δέρμα σας με βότανα και αιθέρια έλαια και ξυπνούν τις αισθήσεις σας. Ο απόλυτος συνδυασμός ψυχικής και σωματικής ευεξίας ολοκληρώνεται με τους μοναδικούς συνδυασμούς μασάζ που προσφέρει αποκλειστικά το Olive Tree spa, όπως το Thai Yoga Massage, Olive Tree Signature Massage & Ayuverdic Head Massage.

Στο "μενού" των treatments θα βρείτε scrubs & wraps θεραπείες σώματος για χαλάρωση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση και θεραπείες προσώπου για τόνωση και λάμψη, όπως Oriental Herbal Wrap, Coffee Scrub, Olive Tree Rejuvanating Facial & Skin Fitness Facial for Men. 

Και όλα αυτά, μπορείτε να τα διαπιστώσετε με όλες τις αισθήσεις σας δηλώνοντας συμμετοχή στον σούπερ διαγωνισμό μας όπου 5 τυχερές θα κερδίσουν από μία απίθανη θεραπεία στο OliveTrea spa! 

Κάνε κλικ εδώ για να δηλώσεις συμμετοχή

Αν πάλι, δεν σταθείς τυχερή, και πάλι κερδισμένη θα βγεις - αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην χριστουγεννιάτικη προσφορά του Olive Trea spa:

μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου έχεις έκπτωση 20% σε όλες τις θεραπειες a la carte και 10% στα πακέτα του spa ενώ με την αγορά gift voucher παίρνεις ένα κουπόνι δώρου, διάρκειας 6 μηνών!