Highlighter: Το μαγικό προϊόν που κάνει τις γυναίκες να λάμπουν

Υπάρχει ένα μαγικό προϊόν που μπορεί να ντύσει την επιδερμίδα σου με το πιο όμορφο, κολακευτικό φως: το λένε Highlighter και δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ!
Highlighter: Το μαγικό προϊόν που κάνει τις γυναίκες να λάμπουν



Ένα άγγιγμα από το highlighter μπορεί να δώσει ζωή στην άτονη, flat επιδερμίδα, αρκεί να μπει στα σωστά σημεία του προσώπου. Για να μοιάζει η επιδερμίδα σου σαν να είναι λαμπερή από μέσα, δίνουμε φως στα σημεία που τα «φιλάει» ο ήλιος το πρωί.

Όταν χρησιμοποιείς highlighter σε compact μορφή, φρόντισε να τινάξεις πρώτα το πινέλο σου ώστε να κρατήσει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι. Άπλωσέ το ψηλά στα ζυγωματικά και τους κροτάφους, το κόκκαλο κάτω από το φρύδι και στη ράχη της μύτης.

Στα ζυγωματικά και τους κροτάφους, η κίνηση θα πρέπει να είναι προς τα πάνω και έξω ενώ όταν το απλώνεις στο τόξο της μύτης θα πρέπει να προσέξεις ώστε να μην φτάσεις μέχρι την άκρη της, γιατί αντί να σε φωτίσει , θα κάνει το πρόσωπό σου να γυαλίζει.

Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, διάλεξε ένα highlighter σε τόνους του ροζ ενώ για τις σταρένιες, ιδανικοί είναι οι πιο ζεστοί τόνοι. Και μην ξεχνάς: το ζητούμενο είναι η διακριτική λάμψη, οπότε απόφυγε τις υπερβολές και κυρίως, προϊόντα που έχουν έντονο glitter.

 

Δες τα πιο ξεχωριστά highlighters της αγοράς και βρες ανάμεσά τους εκείνο που θα γίνει το δικό σου αγαπημένο: 

 

The Body Shop Shimmer Waves N. 04

Laura Mercier Shimmer Bloc, Pink Mosaic. E 22,50 (στα attica)

M.A.C Shaft of Gold, Extra Dimension Skin Finish

Diorskin Nude Shimmer 02

Burberry Fresh Glow, Nude Radiance No 1

Guerlain Meteorites Compact N02