Χρυσές Σφαίρες 2016: Η makeup artist της Cate Blanchett εξηγεί βήμα βήμα το μακιγιάζ της star!

Το δροσερό smoky look είναι τάση!
Χρυσές Σφαίρες 2016: Η makeup artist της Cate Blanchett εξηγεί βήμα βήμα το μακιγιάζ της star!



Πάντα αιθέρια και ξεχωριστά φωτεινή, η Cate Blanchett μάγεψε με τη ροζ βραδινή δημιουργία της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Άντζελες. Για να ταιριάζει απόλυτα με το φόρεμα, η Makeup Artist Jeanine Lobell θέλησε να δημιουργήσει ένα look που θα τονίσει την ομορφιά της Cate αλλά δεν θα είναι απόλυτα nude- έτσι δημιούργησε ένα δροσερό Smokey Look.

 

Για να πετύχει το look, η Lobell χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό από τρεις διαφορετικές αποχρώσεις της υγρής σκιάς Giorgio Armani Eye Tints, αντί για τις κλασικές σκιές, έτσι ώστε να αποκτήσει το look μια πιο διάφανη υφή.

Ξεκίνησε με την Giorgio Armani Eye Tint απόχρωση #12 Gold Ashes την οποία άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε την Giorgio Armani Eye Tint απόχρωση #1 Obsidian αντί για μολύβι ή eyleliner, δημιουργώντας μια γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων και «γυρίζοντας» τη γραμμή προς τις κάτω βλεφαρίδες- κάνοντας, δηλαδή, ένα μικρό C γύρω από την εξωτερική γραμμή του ματιού ώστε να δημιουργήσει ένα έφε smokey look. Από πάνω, χρησιμοποίησε την Giorgio Armani Eye Tint απόχρωση #1 Obsidian στην εσωτερική γωνία, και ολοκλήρωσε το look με μερικές πινελιές της Giorgio Armani Eye Tint απόχρωση #7 Shadow.

Για να δώσει φυσική λάμψη στα ζυγωματικά της Blanchett χρησιμοποίησε το Giorgio Armani Cheek Fabric απόχρωση #507 και στη συνέχεια πέρασε από πάνω με το πινέλο λίγη ποσότητα από το Giorgio Armani Luminous Silk Compact.

Για την Jeanine Lobell το ζητούμενο ήταν το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανάλαφρο στα χείλη γι’ αυτό και επέλεξε να τα φωτίσει με το Giorgio Armani Rouge Ecstasy απόχρωση #508 Daybreak το οποίο άπλωσε ταμποναριστά ώστε να διατηρήσει μια διάφανη αίσθηση στο τελικό αποτέλεσμα. 

 

Διάβασε ακόμα:

Χρυσές Σφαίρες 2016 : Οι stars ψήφισαν κόκκινα και σέξι χείλη

Η Kate Winslet στις Χρυσές Σφαίρες: Μάθαμε τα μυστικά της λάμψης της!