4 tricks μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις με την διάφανη πούδρα σου!

Δες πώς αλλιώς τη χρησιμοποιούν οι makeup experts
4 tricks μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις με την διάφανη πούδρα σου!



Απαραίτητη σε κάθε ενημερωμένο νεσεσέρ, η διάφανη πούδρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξεις τη λιπαρότητα στο πρόσωπό σου και να φιξάρεις το μακιγιάζ σου. Δες , όμως, τι άλλο μπορείς να κάνεις με αυτό το προϊόν: 

1. Να δώσεις όγκο στις βλεφαρίδες σου. Πώς; Ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη στρώση μάσκαρα άπλωσε ελάχιστη ποσότητα διάφανης πούδρας στις βλεφαρίδες σου- το αποτέλεσμα θα μοιάζει σα να έχεις απλώσει πολύ περισσότερες στρώσεις μάσκαρα ενώ το χρώμα θα δείχνει πιο πλούσιο! Προσοχή: πρέπει να απλώσεις την πούδρα πριν στεγνώσει η πρώτη στρώση, για να "κολλήσει" στις βλεφαρίδες όπως πρέπει. 

2. Αν λατρεύεις τα smoky eyes αλλά τα αποφεύγεις γιατί συνήθως καταλήγεις με υπολείμματα σκιάς που γίνονται μουτζούρες κάτω απο τα μάτια σου, η διάφανη πούδρα σου θα σε σώσει. Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ, και αφού έχει βάλει τη βάση σου, άπλωσε με ένα μεγάλο πινέλο μια γενναία ποσότητα πούδρας. Συνέχισε με το smoky μακιγιάζ και όταν τελειώσεις, πάρε ένα καθαρό, φαρδύ πινέλο και με απαλές κινήσεις διώξε την διάφανη πούδρα- εκείνη θα παρασύρει τα υπολείμματα της σκιάς χωρίς να αφήσει ίχνη. 

3. Μπορείς επίσης, να τη χρησιμοποιήσεις για να δώσεις έξτρα διάρκεια στο μολύβι ματιών, ένα από τα αγαπημένα tricks της διάσημης makeup artist Pat McGrath. Πριν κάνεις τη γραμμή στο πάνω βλέφαρο, άπλωσε διάφανη πούδρα σαν βάση. Συνέχισε κάνοντας τη γραμμή, πέρασε άλλη μία στρώση πούδρας που θα κάνει πιο σταθερό το μολύβι ώστε να μη λιώσει στην κόγχη των ματιών σου. 

4. Πόσες φορές έχεις βρεθεί με περισσότερο ρουζ στα μάγουλά σου από όσο χρειάζεται και μετά προσπαθείς να το σβήσεις με τα χέρια σου ή, ακόμα χειρότερα, με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ; Την επόμενη φορά που θα σου συμβεί, διόρθωσέ το απλώνοντας μια στρώση διάφανης πούδρας, που θα ρίξει την ένταση του χρώματος και θα εξισορροπήσει το μακιγιάζ σου. 

 

Δες και 4 best by test διάφανες πούδρες:

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder (στα attica) 

 

MakeUp For Ever HD Digh Definition Powder (στα Sephora)  

 

MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder

 

Shiseido Translucent Loose Powder