Cate Blanchett: Όλα τα μυστικά για το αιθέριο beauty look της στα Oscar!

Για άλλη μια φοράη αγαπημένη ηθοποιός, χωρίς προσπάθεια,ξεχωρίζει μέσα στο τυπικό star system του Hollywood
Cate Blanchett: Όλα τα μυστικά για το αιθέριο beauty look της στα Oscar!



Η Cate Blanchett ήταν ανάμεσα στις παρουσίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί (και) της φετινής Απονομής, με μια εμφάνιση που θύμιζε σαγηνευτική νεράιδα. Η μούσα του Giorgio Armani φόρεσε, φυσικά, δημιουργία Armani Prive και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η makeup artist Jeanine Lobell, με προϊόντα Giorgio Armani Beauty.

 

Το look που δημιούργησε η Jeanine Lobell για την Cate Blanchett ήταν ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα sexy, δαμασκηνί smoky look- και εμείς μάθαμε ακριβώς ποιά προϊόντα χρησιμοποίησε: 

Στην επιδερμίδα της πρωταγωνίστησε το Giorgio Armani Cheek Fabric blush Νο #506, με το οποίο η makeup artist έδωσε μια ροζ λάμψη στα ζυγωματικά της Cate. Για τα μάτια συνδύασε το Giorgio Armani Eye and Brow Maestro Νο #6, τις μονές σκιές Giorgio Armani Eyes to Kill Solo eyeshadow Νο #5 και Νο #15 και τις υγρές σκιές Giorgio Armani Eye Tint Νο #8 και Νο #10. 

 

Πώς δημιούργησε το look των ματιών της:

Η Jeanine τόνισε τα φρύδια της Cate με το Eye and Brow Maestro. Για το δαμασκηνί smoky look, χρησιμοποίησε αρχικά την σκιά Eyes to Kill Solo Νο #15 σε όλο το κινητό βλέφαρο και την πτυχή του ματιού. Με την ίδια τεχνική δημιούργησε σκίαση στη κάτω πλευρά του ματιού, κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια η Jeanine χρησιμοποίησε τη σκιά Eyes to Kill Solo Νο #5 αντί για liner, δημιουργώντας ένα απαλό, αιθέριο αποτέλεσμα, αντί για μια «σκληρή» γραμμή. Ακριβώς κάτω από τα φρύδια, στο κόκαλο, χρησιμοποίησε την υγρή σκιά Eye Tint Νο #10 για ακόμα πιο εντυπωσιακό look. Τέλος, χρησιμοποίησε την υγρή σκιά Eye Tint Νο #8 στο κέντρο του βλεφάρου και κάτω από το κόκαλο των φρυδιών για να ανοίξει και να φωτίσει το βλέμμα.

Στα χείλη χρησιμοποίησε το μολύβι Giorgio Armani Smooth Silk Lip Pencil Νο#1 και το κραγιόν Giorgio Armani Rouge d’Armani Νο#103, σε ροζ-nude απόχρωση. 

Διάβασε ακόμα: 

Ποιοι πήραν στα χέρια τους τον πολυπόθητο θείο Oscar

Τις καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet