Οι 5 πιο περίεργες θεραπείες

Εκτός από περίεργες μερικές είναι και τρομακτικές!
Οι 5 πιο περίεργες θεραπείες



Ήξερες ότι η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο σε γάλα και είχες συνηθίσει πλέον την ιδέα και δεν σου φαινόταν κάτι το τρελό. Τι γίνεται όμως όταν στην περιποίηση εμπλέκονται βδέλλες, φίδια, πλακούντα και άλλα περίεργα τέτοια πράγματα; Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο όμως όλα αυτά αποτελούν μέρος από κάποιες θεραπείες.

 

Πού να φανταζόσουν ότι μασάζ στην πλάτη σου από μη δηλητηριώδη φίδια θα ήταν θεραπεία και όχι εφιάλτης! Δεν έχω κάνει αυτή τη θεραπεία η αλήθεια είναι αλλά έχω βάλει φίδι στο λαιμό μου (δεν θυμάμαι τι ήταν πάντως ήταν από τα πολ΄θ μεγάλα) και δεν ήταν η πιο ευχάριστη αίσθηση. Ισχυρίζονται ότι ανακουφίζεσαι από την ένταση και τις ημικρανίες...

Αν θέλεις απαλό δέρμα στο πρόσωπο δεν έχεις παρά να βάλεις μια μάσκα από τον πλακούντα μιας προβατίνας. Ακούγεται αηδιαστικό αλλά τα βλαστικά κύτταρα που χρησιμοποιούν ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και σφίγγει το δέρμα σου.

Πιο τρομακτικό από το μασάζ με τα φίδια μου φαίνεται αυτή που έχει βδέλλες. Ενεργώντας ως αντιοξειδωτικό, τα παράσιτα ρουφάνε το αίμα μέχρι που αρχίζεις και βλέπεις πως παχαίνουν σιγά σιγά. Μόλις χορτάσουν απλά γυρνάνε αφήνοντας εσένα και υγιές καθαρό αίμα.

Μιλώντας για αίμα υπάρχει και το vampire facial. Ακούγεται αθώο αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο τρομακτικό. Επαγγελματίες παίρνουν αίμα από τα χέρια ή τα πόδια σου, κρατάνε το ρευστό μέρος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, και το εισχωρούν στο πρόσωπό σου με μικρές ενέσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα ανανεωμένο δέρμα.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάθονται γυμνές πάνω σε μια ειδική καρέκλα που παράγει ατμό από βρασμένα βότανα. Πρόκειται για την ενίσχυση της γονιμότητας, χαλάρωση της εμμηνόρροιας κράμπες, την εξισορρόπηση των ορμονών, για την εξομάλυνση πεπτικών διαταραχών και καταπραϋντικό του νευρικού συστήματος.