Ασυνήθιστες χρήσεις με το πιστολάκι για τα μαλλιά

Εκτός από να στεγνώνεις τα μαλλιά χρησιμεύει και στη ζαχαροπλαστική... Μάθε περισσότερα εδώ!
Ασυνήθιστες χρήσεις με το πιστολάκι για τα μαλλιά



Δεν μπορεί να μην έχεις ένα πιστολάκι στο σπίτι έστω και από αυτά που αγόρασες τελευταία στιγμή με 13€. Εκτός όμως από το να σου στεγνώνει τα μαλλιά μπορεί να βοηθήσει σε πολλά άλλα θέματα που θα σου λύσουν τα χέρια. Εδώ θα βρεις τα πιο έξυπνα life hacks μόνο με ένα πιστολάκι.

 

1. Χρησιμοποίησέ το για να λιώσεις τις σταγόνες από το κερί που έχει λιώσει στο τραπέζι σου ώστε μετά να μπορέσεις να το σκουπίσεις χωρίς να κάνεις ζημιά στο έπιπλο. Με γρήγορες κινήσεις όμως γιατί στεγνώνει γρήγορα!

2. Άπλωσε το γλάσο πάνω στα cupcakes ή στην τούρτα και με το πιστολάκι φύσηξε το λίγο για να δώσει μια λάμψη.

3. Αν έχεις μικρά παιδιά που λατρεύουν να βάφουν τον άσπρο σου τοίχο με μαρκαδόρους μπορείς να αφαιρέσεις τα χρώματα με τη βοήθεια ενός πιστολάκι.

4. Πας να βάλεις το τζάκι αλλά το ξύλο έχει αρκετή υγρασία; Με το πιστολάκι θα ανάψει σε μια στιγμή!

5. Βαρέθηκες να περιμένεις μέχρι να φύγει ο ατμός από το μπάνιο για να κοιταχτείς στον καθρέφτη; Ο ζεστός αέρας θα “καθαρίσει” το πεδίο σε ελάχιστο χρόνο.

6. Φύσηξε ζεστό αέρα στα πλαστικά γυαλιά σου για να τους δώσεις το σχήμα ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπό σου.

7. Σε περίπτωση που έχεις παρκάρει πολύ κοντά στο σπίτι σου και έξω είχε χιονίσει μπορείς με το πιστολάκι να λιώσεις την στρώση πάγου στο παρμπρίζ.

8. Αν θέλεις τις τέλειες βλεφαρίδες χωρίς να βάλεις ψεύτικες μπορείς πάντα να ζεστάνεις το ειδικό ψαλιδάκι και να τις γυρίσεις. Δουλεύει δηλαδή σαν το ψαλίδι για μπούκλες. Πρόσεξε όμως να ακουμπήσεις το ψαλιδάκι πρώτα στο χέρι σου ώστε να ελέγξεις αν καίει υπερβολικά πολύ.

9. Χρησιμοποίησέ το για να βγάλεις τη σκόνη από τα ψηλά ράφια. Εντάξει, δεν λύνει τελείως το πρόβλημα αλλά ελπίζεις να πέσει η σκόνη κάπου όπου μπορείς να την φτάσεις.

10. Δεν χρειάζεται να πονάς πια κάθε φορά που βγάζεις το hansaplast. Με τον ζεστό αέρα μαλακώνει η κόλα με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει πολύ πιο εύκολα.