Πώς να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά του καλοκαιριού και τον χειμώνα

Δες τι μπορείς να κάνεις για να μην πάνε χαμένα.
Πώς να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά του καλοκαιριού και τον χειμώνα



Επειδή τελείωσε το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάξεις τα καλλυντικά σου, οκ ίσως μόνο το πιο σκούρο foundation μιας και αποκλείεται να κρατήσεις όλο τον χειμώνα το μαύρισμα. Σίγουρα δεν πρέπει να τα κρατάς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι γιατί χαλάνε κιόλας οπότε πως θα τα τελειώσεις για να μην τα πετάξεις;

 

ΤΟ ΡΟΖ Η ΚΟΡΑΛΛΙ LIPGLOSS

Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό το χρώμα για χειμώνα αλλά αν το συνδυάσεις σωστά θα βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Κάνε smoky eyes με καφέ σκιές, όσο πιο σκούρο τόσο το καλύτερο και αν έχεις ροζ lipgloss πέρασε πρώτα δύο στρώσεις σκούρο ροζ κραγιόν ενώ αν έχεις κοραλλί μπορείς να βάλεις καφέ κραγιόν για βάση.

ΤΟ ΚΟΡΑΛΛΙ ΚΡΑΓΙΟΝ

Τι; Δεν ήξερες ότι μπορείς να ανακατέψεις τα κραγιόν; Λοιπόν, πάρε το κοραλλί σου κραγιόν, άπλωσε αρκετή ποσότητα στο χέρι για να μην χαλάσεις το υπόλοιπο και πάρε ένα άλλο κραγιόν της επιλογής σου (κατά προτίμηση πιο σκούρο) και άπλωσέ το δίπλα από το κοραλλί. Με ένα πινελάκι θα τα ανακατέψεις για να φτιάξεις ένα πιο χειμωνιάτικο χρώμα και ιδού μια απόχρωση μοναδική! Πειραματίσου με όλα τα κραγιόν...

ΤΟ BRONZER

Τώρα αντί να περνάς όλο το πρόσωπο με το bronzer σου, χρησιμοποίησέ το για να κάνεις μόνο τα κοψίματα ώστε να τονίσεις τις γωνίες σου.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΚΙΕΣ

Για να μην πάνε χαμένες, η πιο εύκολη λύση είναι να κάνεις κάποιο smoky με οποιοδήποτε χρώμα αρκεί να είναι αρκετά σκούρο και στην εσωτερική γωνία του ματιού να βάλεις το έντονο καλοκαιρινό χρώμα. Αμέσως “ανοίγει” το μάτι και ανανεώνεις το μακιγιάζ σου. Δες ένα παράδειγμα εδώ.