6 συμβουλές να κάνεις το μακιγιάζ σου πιο γρήγορα

Επειδή δεν έχεις πάντα χρόνο για να βαφτείς με την ησυχία σου...
6 συμβουλές να κάνεις το μακιγιάζ σου πιο γρήγορα



Εμένα για να βαφτώ χρειάζομαι μισή ώρα τουλάχιστον για να κάνω το βασικό μου μακιγιάζ, για το πρωινό είναι άλλο θέμα...Το κάνω και σε δέκα λεπτά. Είναι όμως πάρα πολλές οι φορές που μου έχει τύχει να κανονίζω κάτι τελευταία στιγμή και να πρέπει να είμαι έτοιμη πολύ πιο γρήγορα απ' όσο μου παίρνει κανονικά. Σου έχει τύχει και σε σένα ή γενικά σου τυχαίνει συχνά; Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις για να μειώσεις τον χρόνο στο βάψιμο.

 

● Αν χρησιμοποιήσεις primer άπλωσέ την μόνο στα σημεία που κινούνται πιο πολύ όπως γύρω από το στόμα και στα μάτια.

● Άπλωσε την σκιά κοιτάζοντας σε καθρεφτάκι χεριού. Τοποθέτησέ το με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να δεις μέσα στη μύτη σου έτσι το βλέφαρό σου θα είναι ίσιο και πιο εύκολο να απλώσεις της σκιά.

● Βάλε το κραγιόν σου πριν απλώσεις το ρουζ γιατί έτσι θα δεις πόσο είναι αρκετό και δεν θα χάνει χρόνο να ξεβάφεις τα μάγουλά σου.

● Για το πιο γρήγορο smoky χρησιμοποίησε μολύβι ματιών. Τράβηξε την γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες, δεν χρειάζεται να είναι τέλεια και μετά με ένα πινελάκι και λίγη σκιά σβήσε τη γραμμή.

● Αν λερωθείς με την μάσκαρα μην προσπαθήσεις αμέσως να την βγάλεις γιατί θα τα κάνεις χειρότερα. Περίμενε μέχρι να στεγνώσει και πάρε μετά μια μπατονέτα να βγάλεις τις μουντζούρες.

● Φτιάξε τα φρύδια σου με ένα μολύβι αντί για σκιές έτσι θα αποφύγεις να μουντζουρωθείς από τη σκιά αν πέσει στο πρόσωπό σου.