Χριστούγεννα: Τι να μην κάνεις όταν σου κάνουν το μακιγιάζ

Για να περάσεις μια ευχάριστη εμπειρία...
Χριστούγεννα: Τι να μην κάνεις όταν σου κάνουν το μακιγιάζ



Αν έχεις σκοπό τώρα, τις γιορτινές μέρες να βάλεις κάποιον επαγγελματία να σου κάνει το μακιγιάζ ή έστω την αδερφή σου είναι καλό να ξέρεις μερικά πράγματα για να κάνεις την εμπειρία πιο ευχάριστη και για σένα αλλά και γι' αυτόν που θα σε βάψει. Δες παρακάτω πως να διαχειριστείς την κατάσταση.

 

● Μην φέρεις κάποια φίλη σου που έχει άποψη για τα πάντα γιατί θα σας αγχώσει. Ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη οπότε είναι καλύτερο η ιδέα να περιορίζεται μόνο σε δύο άτομα, σε σένα και στον makeup artist.

● Μην παρακολουθήσεις την διαδικασία! Αν δεν έχεις καμία σχέση με το μακιγιάζ θα δεις περίεργα σχήματα να διαμορφώνονται στο πρόσωπό σου και μπορεί να αγχωθείς χωρίς λόγο. Ο makeup artist ξέρει τι κάνει και το αποτέλεσμα θα είναι τελείως διαφορετικό απ' αυτό που εσύ βλέπεις βήμα προς βήμα.
● Φέρε μια φωτογραφία με το μακιγιάζ που θα ήθελες να έχεις, έστω στο περίπου. Έτσι ο makeup artist θα έχει μια ιδέα για τα γούστα σου και είναι πιο πιθανόν να πετύχει ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

● Σαν επαγγελματίας μπορεί να σου προτείνει μερικά tips που θα ταιριάξουν καλύτερα στο πρόσωπό σου. Μην φοβηθείς να ακούσεις τι έχει να πει, στο κάτω κάτω δεν τον συμφέρει να σε κάνει άσχημη...

● Μην κάνεις ένα μακιγιάζ που να απέχει πολύ από το στυλ σου. Ωραίο να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό αλλά όταν το παρακάνεις μπορεί τελικά να μην σου αρέσει και να μην νιώθεις ο εαυτός σου. Κάνε ένα βήμα τη φορά.

● Πρόσεξε όταν λες “Κάνε μου ο,τι πιστεύεις” γιατί όντως θα κάνει ότι πιστεύει είναι αυτός ωραίο. Όσο και να τον εμπιστεύεσαι είναι καλύτερο να συζητήσετε τουλάχιστον τι θα ήθελες για να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.