Έγιναν τα British Fashion Awards αλλά μάλλον μπέρδεψαν το κόκκινο χαλί με το street style

Μεγάλη απογοήτευση για τις beauty freaks...
Έγιναν τα British Fashion Awards αλλά μάλλον μπέρδεψαν το κόκκινο χαλί με το street style



Δεν είμαι κατά των ατημέλητων μαλλιών αλλά όχι και να το συνδυάσεις με την τουαλέτα και τα διαμαντένια αξεσουάρ να λαμπιρίζουν. Γενικά μου αρέσει πολύ να βλέπω τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινότητά τους οπότε μου αρέσει που υπάρχουν αυτά τα βραβεία, υπάρχουν τόσα άλλα πιο ανούσια. Ήθελα να κάνω ένα ωραίο θέμα όμως με τα καλύτερα χτενίσματα και μακιγιάζ στα British Fashion Awards και έτσι όπως έψαχνα φωτογραφίες συνειδητοποίησα πως όχι απλά δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο να σχολιάσω, οι περισσότερες δεν ήταν καν ωραίες! 

Πραγματικά, τι να πρωτοπώ; Έπαθα σοκ από την κακογουστιά! Οι μόνες εμφανίσεις που μου άρεσαν, ολοκληρωμένες όμως, ήταν της Emma Watson και Rihanna. Τι 00's είδα, τι ατημέλητα μαλλιά είδα και τι βαρετά μακιγιάζ που έκαναν δεν περιγράφεται! Εγώ περίμενα να δω καινούργια trends από τις αγαπημένες μου celebrities και οι μισές πόνταραν στο safe και οι άλλες ήταν λες και έκαναν ένα μπάνιο, στέγνωσαν τα μαλλιά τους απλά και πήραν ρούχα από την παλιά ντουλάπα της μητέρας τους.

Τα ατημέλητα μαλλιά, που φάνηκε να είναι το αγαπημένο πολλών, ταιριάζουν σε συγκεκριμένες περιστάσεις, συγκεκριμένες ώρες και σε συγκεκριμένα outfit! Τα προτίμησαν οι Poppy και Cara Delevingne, η Alexa Chung, η Ellie Goulding και η Rita Ora που τα είχε λίγο πιο περιποιημένα από τις άλλες. Συνεχίζω με τα μαλλιά 00's που είδα όπως ήταν αυτό της Nicole Scherzinger. Οι ανταύγειες της δεν κολακεύουν καθόλου και αυτός ο όγκος στα μαλλιά είναι τόσο ξεπερασμένο. Στη συνέχεια υπήρχαν και τα super βαρετά french twists της Victoria Beckham και της Anna Kendrick, απορώ πως και δεν το έκαναν λίγο πιο μοντέρνο όπως σε παλαιότερο fashion show του οίκου Louis Vuitton. Για τα αφτάκια της Lily Allen δεν θα σχολιάσω καν... Η αγαπημένη μου Kylie Minogue και η Lana Del Rey προτίμησαν τα μαλλιά της κουμπάρας κάτι που φυσικά τις κάνει να φαίνονται πολύ μεγαλύτερες.

Από μακιγιάζ πάλι τίποτα το σπουδαίο... Καταλαβαίνω ότι το no makeup-makeup είναι της μόδας αλλά όχι και έτσι πια! Ένα μωβ κραγιόν θα μπορούσαν να φορέσουν ή να κάνουν κάτι πιο πρωτότυπο. Έχουν ολόκληρη ομάδα που τις ντύνουν, δεν τους πρότειναν οι επαγγελματίες καμία ιδέα; Συγγνώμη αλλά στα Όσκαρ υπήρχαν καλύτερες ντυμένες ενώ υποτίθεται οι Αγγλία φημίζεται για το στυλ της...

Δες εδώ όλες τις εμφανίσεις ολοκληρωμένες.

Από την Δανάη Γεωργαντά