Ο,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το beauty blogging (και τα καλλυντικά που χρειάζεσαι)

Μάθε περισσότερα πράγματα για το χόμπυ σου.
Ο,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το beauty blogging (και τα καλλυντικά που χρειάζεσαι)



Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ το beauty blogging με αποτέλεσμα περισσότερος κόσμος αλλά και εταιρίες να βασίζονται στις bloggers. Περίπου 2 χρόνια όμως ανέβηκε και πολύ το beauty vlogging (video blogging) που σημαίνει ότι οι κοπέλες αντί να ανεβάζουν αναρτήσεις στο blog τους χρησιμοποιούν το YouTube για να ανεβάζουν τα βίντεο με παρόμοια θεματολογία. Έχεις σκοπό να το ξεκινήσεις και εσύ; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να ξέρεις και να έχεις.

 

● Πρέπει να έχεις στην κατοχή σου μερικά καλλυντικά, έστω τα βασικά όπως είναι μια κρέμα ημέρας, μια μάσκαρα, ένα foundation και πάει λέγοντας. Με τι θεματολογία θα ανέβαζες το άρθρο ή το video σου αλλιώς;

● Πρέπει να ξέρεις μερικά πράγματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός. Ο λόγος που προτιμάει ο κόσμος τις bloggers είναι επειδή θέλει να μάθει την “αληθινή” άποψη του κοριτσιού της διπλανής πόρτας και όχι μια στημένη γνώμη μιας διαφήμισης.

● Θα χρειαστείς εξοπλισμό. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κατευθείαν μια dslr κάμερα αλλά με το laptop ή το κινητό σίγουρα δεν θα μπορέσεις να βγάλεις καλές φωτογραφίες/video.

● Να έχεις όρεξη για δουλειά. Ο κόπος που βάζεις σε αυτό που αγαπάς να ξέρεις πως ανταμείβετε είτε από εταιρίες είτε από τον κόσμο που θα σε παρακολουθεί. Αν δεν είσαι διατεθειμένη να ασχολείσαι 24 ώρες το 24ωρο με αυτό (γιατί όλα γύρω σου είναι έμπνευση και ας μην δουλεύεις εκείνη την ώρα) καλύτερα να μην το ξεκινήσεις.

● Πρέπει να ανανεώνεις αρκετά συχνά τα καλλυντικά σου, να δοκιμάζεις κάθε φορά διαφορετικά για να έχεις συνέχεια καινούργιο θέμα. Δεν γίνεται να επαναλαμβάνεσαι.

● Η αισθητική μετράει πολύ. Είτε ανεβάζεις φωτογραφίες με τα προϊόντα και μόνο είτε βγάζεις βίντεο τον εαυτό σου, είναι σημαντικό να είναι όλα όμορφα στημένα, καλοφωτισμένα και αν φαίνεται και εσύ να είσαι περιποιημένη. Σε όλες αρέσουν τα όμορφα πράγματα...