Οι λόγοι που ο χειμώνας καταστρέφει το δέρμα σου

Δες ποιοι είναι για να τους αντιμετωπίσεις.
Οι λόγοι που ο χειμώνας καταστρέφει το δέρμα σου



Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που ο χειμώνας καταστρέφει το δέρμα σου. Το έχεις προσέξει ότι αλλάζει ολόκληρο το σώμα όταν αρχίζει και κρυώνει ο καιρός; Υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις γνωρίζοντας τις αιτίες ώστε να έχεις αυτό το απαλό δερματάκι που είχες και το καλοκαίρι.

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Φυσικά και δεν θα παγώνεις στο σπίτι μόνο και μόνο για να μην χαλάσεις το δέρμα σου αλλά ο ξηρός ζεστός αέρας του air condition αφυδατώνει το δέρμα σου. Μην ξεχνάς λοιπόν να βάζεις καθημερινά τις κρέμες σώματος.

ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ

Εντάξει, ποια δεν απολαμβάνει ένα καυτό μπάνιο την ώρα που έξω έχει παγωνιά; Δυστυχώς όμως άλλος ένας λόγος την αφυδάτωσης είναι το καυτό νερό. Αν νιώθεις το δέρμα σου ξηρό και να σε τραβάει μάλλον πρέπει να χαμηλώσεις τη θερμοκρασία...

ΚΑΦΕΙΝΗ

Η υπερβολική καφεΐνη ξηραίνει το δέρμα, προκαλεί ρυτίδες και λεπτές γραμμές στο πρόσωπο. Πρόσεχε λοιπόν τις γιορτές με τον καφέ όσο και να νυστάζεις από τα ξενύχτια...

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μπορεί τώρα τις γιορτές να σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργια προϊόντα και καλλυντικά αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου δημιουργήσουν ερεθισμούς και κοκκινίλες.

ΑΛΚΟΟΛ

Ναι και η υπερβολική ποσότητα του αλκοόλ προκαλεί την αφυδάτωση. Πιες ένα δύο ποτήρια και από εκεί και πέρα με μέτρο...πολύ μέτρο!