Ένα κραγιόν, τέσσερα διαφορετικά μακιγιάζ

Δες πως να συνδυάσεις το φούξια κραγιόν με διαφορετικούς τρόπους.
Ένα κραγιόν, τέσσερα διαφορετικά μακιγιάζ



Γενικά ιδέες για μακιγιάζ παίρνεις από celebrities, blogs, social media και πάει λέγοντας. Εκείνη τη στιγμή βλέπεις μία φωτογραφία με ένα συγκεκριμένο μακιγιάζ και είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Πηγαίνεις στο κατάστημα, παίρνεις τα καλλυντικά που χρειάζεσαι και αρχίζεις τα πειράματα. Μετά από πολύ κόπο τα καταφέρνεις, το φοράς, το κυκλοφορείς μέχρι να το βαρεθείς και ψάχνεις κάτι καινούργιο. Ωραία, και τώρα τι θα κάνεις με εκείνο το κραγιόν που είχες αγοράσει μόνο για εκείνο το μακιγιάζ; Είμαι εγώ εδώ να σου λύσω τα χέρια! Σήμερα θα κάνουμε το φούξια κραγιόν και πως να το συνδυάσεις με 4 διαφορετικούς τρόπους.

 

Eyeliner

Ο καλύτερος και ο αγαπημένος μου τρόπος, ναι σε ζάλισα με το eyeliner αλλά πραγματικά ανάλογα με το σχήμα που θα δώσεις, ταιριάζεις σε όλα τα μάτια! Είναι διαχρονικό και κλασσικό. Δες την Gwen Stefani που συνδύασε τέλεια το φούξια κραγιόν και eyeliner με το ξανθό της french twist.

Smoky eye

Πάρε το παράδειγμα της Reese Witherspoon! Ποιος είπε ότι το smoky συνδυάζεται μόνο με nude χείλη; Εγώ;;; Εντάξει, το παίρνω πίσω. Η αγαπημένη μας Reese κατάφερε να το συνδυάσει τέλεια χωρίς να φαίνεται το βλέμμα της υπερβολικό.

Naked eye

Δεν θέλεις να τονίσεις και μάτια και χείλη; Την λύση θα σου την δώσει η Jessica Chastain. Βάλε μπόλικη μάσκαρα, πρόσθεσε βλεφαρίδες και βάλε το φούξια κραγιόν σου. Λαμπερό μακιγιάζ χωρίς πολλά πολλά!

Μάτια από χρυσό

Μια πιο γιορτινή εκδοχή είναι να βάψεις τα μάτια σου με χρυσό eyeliner όπως η makeup artist Linda Hallberg ή να κάνεις το μακιγιάζ μπανάνα με χρυσές σκιές. Δεν σου αρέσει το χρυσό; Δοκίμασε το ασημί!