Πώς να κάνεις το μακιγιάζ του γραφείου, βραδινό

Επειδή μπορεί να σου συμβεί κάτι τελευταία στιγμή, πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου το νεσεσέρ!
Πώς να κάνεις το μακιγιάζ του γραφείου, βραδινό



Ξύπνησες, ετοίμασες καφέ, έπιασες τα μαλλιά σου σε ένα απλό σινιόν, βάφτηκες διακριτικά, ντύθηκες και πήγες γραφείο. Κατά την διάρκεια της βάρδιας σε παίρνει η κολλητή σου τηλέφωνο και σε παρακαλάει να πάτε για ένα ποτάκι μετά την δουλειά. Με τα χίλια ζόρια δέχεσαι γιατί εντάξει, είναι η κολλητή σου και δεν μπορείς να της αρνηθείς. Πως όμως θα μεταμορφωθείς από κυρία σε μια σέξι γυναίκα έτοιμη για χορό;

Σίγουρα δεν γίνεται να ξεβαφτείς και να κάνεις το μακιγιάζ σου από την αρχή οπότε πρέπει να δουλέψεις με αυτό που έχεις. Άνοιξε το νεσεσέρ σου (αποκλείεται να μην κουβαλάς ένα μαζί σου) και το πρώτο που θα κάνεις είναι να βάλεις λίγη πούδρα στα σημεία όπου έχει εμφανιστεί πάλι γυαλάδα.

Στη συνέχεια δώσε πάλι χρώμα στα μήλα σου με το ίδιο ρουζ που έβαλες και το πρωί.

Για να το κάνεις όμως τελείως βραδινό θα χρειαστείς ένα κραγιόν. Ένα σκούρο κραγιόν! Ο λόγος που πρέπει να προτιμήσεις το σκούρο είναι επειδή τα μάτια σου σίγουρα δεν είναι έντονα βαμμένα και με ένα ανοιχτόχρωμο απλά θα φαινόταν πως είσαι άβαφη. Δοκίμασε μωβ, μπορντώ,καφέ και όποια άλλη απόχρωση που θέλεις. Λύσε και τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη για την μεγάλη νύχτα!