Ποια προϊόντα ομορφιάς δεν χρειάζεται να τα πάρεις μαζί όταν φύγεις για διακοπές

Μπορεί να είναι για δύο μέρες, μπορεί για παραπάνω αλλά όπως και να έχει δεν χρειάζεται να τα κουβαλάς όλα.
Ποια προϊόντα ομορφιάς δεν χρειάζεται να τα πάρεις μαζί όταν φύγεις για διακοπές



Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να φύγεις για διήμερο και να καταλήγεις με τόσες βαλίτσες λες και πας έναν μήνα διακοπές. Το χειρότερο; Καταλήγεις να φοράς μόνο ένα τζιν, δυο-τρεις μπλούζες, τα μαλλιά δεν τα φτιάχνεις ποτέ άρα τσάμπα πήρες μαζί σου την ισιωτική και το ψαλίδι για τις μπούκλες και από μακιγιάζ κάνεις το συνηθισμένο σου. Τελικά οι μπλε σκιές, τα μανό και τα glitter δεν τα φόρεσες ποτέ... Δες τι είναι καλύτερο να αφήσεις στο σπίτι.

 

Βερνίκι νυχιών

Ειλικρινά, θα κάτσεις όντως να κάνεις τα νύχια σου στις διακοπές; Καλύτερα να κάνεις ένα πολύ καλό μανικιούρ ακριβώς πριν φύγεις για να μην σε απασχολούν τα νύχια σου.

Χρωματιστές σκιές

Αφού δεν είναι καιρός για πειράματα...Άσε τις χρωματιστές σκιές σπίτι σου και πάρε μαζί σου τα πιο ουδέτερα χρώματα που θα ταιριάξουν με όλα τα ρούχα σου.

Εργαλεία για styling

Το πιο πιθανό είναι αν πας σε ξενοδοχείο να έχουν ήδη ένα πιστολάκι, μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά σίγουρα κάνει τη δουλειά του. Αν φεύγεις μόνο για διήμερο μην πάρεις τίποτα από όλα αυτά μαζί σου, αν είναι όμως για παραπάνω πάρε μόνο την πρέσα που ισιώνει τα μαλλιά αλλά και τα κάνει μπούκλες.

Προϊόντα περιποίησης & styling μαλλιών

Αφού δεν θα πάρεις και τα εργαλεία styling (εκτός από την πρέσα) δεν χρειάζεσαι και όλους τους αφρούς και σπρέυ. Μόνο αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά και χρειάζονται ειδική φροντίδα αξίζεις να πάρει τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών μαζί σου.

Serums, primers...

Και ένα σωρό άλλα τέτοια. Η αλήθεια δεν έχει μεγάλη διαφορά είτε τα χρησιμοποιείς είτε όχι. Για μια επίσημη βραδιά είναι ωραίο να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου αλλά στις διακοπές δεν θα τα χρειαστείς. Έτσι κι αλλιώς με το κρύο δύσκολο θα λιώσει το μακιγιάζ σου.