Ποια είναι τα πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες στην ρουτίνα ομορφιάς σου

Για να πας στο ραντεβού σου δείχνοντας υπέροχη!
Ποια είναι τα πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες στην ρουτίνα ομορφιάς σου



Φυσικά και θέλεις να είσαι μια θεά στο πρώτο ραντεβού, σου αρέσει γι' αυτό και δέχτηκες να βγείτε και γι' αυτό και θέλεις να το αρέσεις! Εννοείται πως δεν είμαι της άποψης πως πρέπει να να ντύνεσαι και να βάφεσαι όπως αρέσει στον άλλον αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπερβάλλεις κιόλας. Δες εδώ τι μπορεί να τον απωθήσει και αποφάσισε... πού θα ρίξεις λίγο τους τόνους.

Το υπερβολικό άρωμα

Επειδή εσύ μπορεί να έχεις συνηθίσει τη μυρωδιά δεν σημαίνει πως την έχει συνηθίσει και εκείνος. Το υπερβολικό άρωμα απλά θα του μυρίζει άσχημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έρθει κοντά σου.

Οι πολλές στρώσεις foundation

Όχι, δεν χρειάζεται να πας άβαφη. Πρέπει να καλύψεις μόνο τις ατέλειες και όχι ολόκληρο το πρόσωπο. Όση περισσότερη ποσότητα βάζεις, τόσο πιο πολύ θα μαζεύεται στις γραμμές του προσώπου με αποτέλεσμα να φαίνονται ακόμα πιο πολύ.

Οι ψεύτικες ψεύτικες βλεφαρίδες

Σαν ιδέα σε όλους τους άντρες τους τρομάζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Βέβαια εάν επιλέξεις κάποιες που φαίνονται πιο φυσικές και τις τοποθετήσεις σωστά σου υπόσχομαι πως δεν θα το καταλάβει. Φρόντισε μόνο αν βρεθείτε και πιο κοντά κατά τη διάρκεια της νύχτας να μην τις βγάλεις μπροστά του και να τις κρύψεις αμέσως στην τσάντα σου. Ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Το lipgloss

Δυστυχώς το lipgloss και καμιά φορά και το κραγιόν τους αποθαρρύνει να σε φιλήσουν γιατί σκέφτονται πως θα γυρίσουν σπίτι τους μουντζουρωμένοι. Αν επιμένεις να βάλεις lipgloss μπορείς να βάλεις λίγο στο κέντρο του κάτω χείλους και να πιέσεις τα χείλη μεταξύ τους ώστε να απλωθεί παντού, με αυτόν τον τρόπο βάζεις ελάχιστη ποσότητα.

Το τεχνητό μαύρισμα

Άμα κατάφερες να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, καλώς. Δεν θα το καταλάβει πως έκανες τεχνητό μαύρισμα. Αν όμως βγήκες πορτοκαλί καλύτερα να αλλάξεις το ραντεβού σου για μια άλλη μέρα...