Τέλειες βλεφαρίδες με τις καλύτερες συμβουλές που θα βρεις εδώ

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις...
Τέλειες βλεφαρίδες με τις καλύτερες συμβουλές που θα βρεις εδώ



Το ήξερες ότι να βάζεις μάσκαρα είναι και μια τέχνη από μόνη της; Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές σου εγγυώμαι πως θα δείχνουν δέκα φορές καλύτερες και μακιγιάζ χωρίς τέλειες βλεφαρίδες δεν γίνεται...

 

Οι οριζόντιες κινήσεις κάνουν τις βλεφαρίδες πιο πυκνές και οι κάθετες πιο μακριές και φυσικές. Βέβαια μπορείς να συνδυάσεις και τις δύο τεχνικές και θα φαίνεται λες και έχεις βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες.

Για έξτρα μαύρες βλεφαρίδες, πέρασε το βουρτσάκι όπως συνήθως αλλά και από την πάνω μεριά. Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείς λίγο αλλά αξίζει το αποτέλεσμα.

Για πολύ μακριές βλεφαρίδες άπλωσε μια στρώση μάσκαρα, στη συνέχεια λίγη πούδρα και ξανά μάσκαρα. Με αυτό τον τρόπο η πούδρα γίνεται ένα με τις βλεφαρίδες σου άρα φαίνονται πιο μακριές.

Οι αδιάβροχες μάσκαρα είναι ιδανικές για δύσκολες συνθήκες αλλά μόνο η σκέψη ότι δυσκολεύεσαι τόσο πολύ να την αφαιρέσεις το βράδυ, σε αποθαρρύνει. Υπάρχει λύση όμως, άπλωσε την πρώτη στρώση με μια κανονική και πέρασε τις επόμενες με την αδιάβροχη.

Σου τελειώνει η μάσκαρα και έχει κάνει κόμπους; Βάλ' την σε μια κούπα με ζεστό νερό, φρόντισε να είναι κλειστό το καπάκι και άφησέ την εκεί για μερικά λεπτά. Οι κόμποι θα λιώσουν και θα γίνουν ξανά τόσο ρευστό που θα μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις λίγο ακόμα.

Έχεις όμως κόμπους μάσκαρα ήδη στις βλεφαρίδες σου; Πάρε μια καινούργια καθαρή οδοντόβουρτσα ειδικά για τις βλεφαρίδες και χτένισέ τις προσεκτικά.