Τα προβήματα του κραγιόν και πώς να τα αντιμετωπίσεις

Επειδή σε όλες συμβαίνει να έχει κραγιόν στα δόντια...
Τα προβήματα του κραγιόν και πώς να τα αντιμετωπίσεις



Το πιο ωραίο πράγμα στο μακιγιάζ είναι το κραγιόν, μπορεί να μετατρέψει το πιο βαρετό βάψιμο σε high fashion. Βέβαια δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς εκτός από την σωστή τοποθέτηση προκύπτουν και πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις ώστε να μην χρειαστεί να πεις όχι στα χρωματιστά χείλη.

 

Το πρόβλημα: Κραγιόν στα δόντια

Η λύση: Μόλις έχεις απλώσει το κραγιόν βάλε τον δείκτη στο στόμα σου, κλείσε τα χείλη και τράβηξε το δάχτυλο. Με αυτόν τον τρόπο θα βγάλεις το περισσευούμενο χρώμα.

Το πρόβλημα: Κραγιόν στο ποτήρι

Η λύση: Ακούμπησε τη γλώσσα σου στην άκρη του ποτηριού, εκεί δηλαδή που θα έπινες, ώστε να το κάνεις υγρό. Τώρα δεν θα αφήνει πια σημάδια το κραγιόν σου!

Το πρόβλημα: Κραγιόν στα ρούχα

Η λύση: Μην τρίψεις εκείνη την ώρα το κραγιόν σου με μια χαρτοπετσέτα, θα το κάνεις χειρότερα. Τα περισσότερα φεύγουν και με το απλό πλύσιμο.

Το πρόβλημα: Το χρώμα είναι τελείως διαφορετικό απ' όταν το δοκίμασες στο κατάστημα

Η λύση: Αντί να δοκιμάζεις τα κραγιόν στα χέρια σου δοκίμασε να τεστάρεις στα ακροδάχτυλά σου. Το χρώμα του δέρματος εκεί ταιριάζει περισσότερο με αυτό των χειλιών σου.

Το πρόβλημα: Το κραγιόν εξαπλώνεται στις λεπτές γραμμές

Η λύση: Προτού απλώσεις το κραγιόν και το μολύβι χειλιών, πέρασε λίγο concealer για μια πιο σταθερή βάση.

Προσοχή, το κραγιόν προϋποθέτει να κοιτάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας στον καθρέφτη ώστε να προλαβαίνεις τα άσχημα χείλη και τις αντιαισθητικές "μουτζούρες".