Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για το γραφείο

Δες τι μπορείς να κάνεις σαν σωστή επαγγελματίας που είσαι.
Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για το γραφείο



Όταν πας στο γραφείο θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση στους συναδέλφους σου αλλά και στους πελάτες που πιθανόν συναντήσεις. Όσο και να μην θέλεις να το αποδεχθείς, η εξωτερική εικόνα μετράει. Μπορεί να μην είναι το πιο σωστό αλλά σίγουρα έτσι έχουν τα πράγματα οπότε η εμφάνισή σου πρέπει να είναι προσεγμένη. Παρακάτω θα βρεις τι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για να είσαι όμορφη κάθε μέρα.

 

► Είτε βαφτείς είτε όχι είναι σημαντικό να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου. Τα γραφεία συνήθως έχουν σκληρά φώτα που δεν κολακεύουν και μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα σου ξηρή. Χρησιμοποίησε λοιπόν μια καλή κρέμα ημέρας και δοκίμασε και τις κρέμες νυκτός αν έχει πιο σοβαρό πρόβλημα.

► Η πιο σύνηθες ενδυμασία είναι το ημιεπίσημο άρα τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ είναι καλύτερα να τα προτιμήσεις το Σαββατοκύριακο. Θέλεις το μακιγιάζ σου να συμπληρώνει την εμφάνισή σου και όχι να την σκεπάζει οπότε προτίμησε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις.

► Ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψει ένα meeting τελευταία στιγμή ή θα χρειαστεί να συναντήσεις κάποιο πελάτη. Φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα όπως ένα ρουζ, μια μάσκαρα και μια μικρή βούρτσα.

► Διάλεξε να κάνεις ένα πολύ εύκολο χτένισμα ώστε να δείχνεις περιποιημένη χωρίς να έχεις χάσει πολύ χρόνο το πρωί κάνοντας μπούκλες. Μερικά από τα κατάλληλα χτενίσματα είναι η γαλλική πλεξίδα, ο χαλαρός κότσος και μια αλογοουρά.

► Ωραία τα πολύχρωμα σχεδιάκια στα νύχια αλλά δεν έχουν θέση στο γραφείο. Αποσπούν την προσοχή και με κακό τρόπο με αποτέλεσμα να μην σε πάρουν στα σοβαρά. Προτίμησε ένα απλό μπεζ, γκρι ή και το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ.