Όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις όγκο με το πιστολάκι σου

Ένας οδηγός για να σώσει τις γυναίκες με λεπτή τρίχα.
Όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις όγκο με το πιστολάκι σου



Όλες οι γυναίκες θέλουμε όγκο στα μαλλιά, ειδικά αν έχουν λεπτή τρίχα όπως και εγώ. Φυσικά το κρεπάρισμα δεν είναι λύση γιατί καταστρέφεις τις τρίχες αλλά και το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ όπως θα έπρεπε. Το πιστολάκι είναι κατάλληλο για όγκο και λάμψη αλλά ταυτόχρονα αφυδατώνει την τρίχα για αυτό καλό είναι να μάθεις να το χειρίζεσαι σωστά.

 

1. Βούρτσισε τα μαλλιά σου μόλις τελειώσεις με το λούσιμο για να αποφύγεις τους κόμπους όταν θα τα στεγνώνεις με το πιστολάκι.

2. Φρόντισε να μην είναι τελείως μούσκεμα τα μαλλιά όταν ξεκινήσεις το στέγνωμα. Όταν βγεις από το μπάνιο αφαίρεσε όση περισσότερη ποσότητα νερό μπορείς με τα χέρια σου και στη συνέχεια ταμπονάρισε τα μαλλιά με μια πετσέτα.

3. Βάλε κάποιο προϊόν styling όπως έναν αφρό ώστε να δώσεις μια υφή στην τρίχα για καλύτερα αποτελέσματα.

4. Χώρισε τα μαλλιά σε τέσσερα μέρη και σταθεροποίησέ τα προσωρινά με κλάμερ. Στέγνωσε τα μαλλιά τούφα προς τούφα με την στρογγυλή βούρτσα για περισσότερο έλεγχο.

5. Ξεκίνησε από τις ρίζες καταλήγοντας στις άκρες αλλά προσπάθησε το πιστολάκι να μην είναι πάρα πολύ κοντά στις τρίχες σου.

6. Όσο πιο μεγάλη είναι η στρογγυλή βούρτσα που χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ όγκο θα έχεις.

7. Όταν δεν χρησιμοποιείς βούρτσα, κούνησε συνεχώς το πιστολάκι αριστερά-δεξιά ώστε να κατανεμηθεί η θερμότητα σε όλο το κεφάλι και να κρυώσουν πιο γρήγορα τα μαλλιά.

8. Αν βιάζεσαι ή απλά έχει πιαστεί το χέρι σου, μπορείς να τυλίξεις τα πάνω μαλλιά σε μεγάλα ρόλεϋ και να τα στεγνώσεις λίγο με το πιστολάκι. Όγκο χωρίς την ταλαιπωρία της βούρτσας!

9. Για να παραμείνει ο όγκος πρέπει να κρυώσουν τα μαλλιά γι' αυτό κάθε τούφα που στεγνώνεις τύλιξέ την γύρω από το δάχτυλό σου και σταθεροποίησέ την με κάποιο τσιμπιδάκι στο κεφάλι σου. Μόλις κρυώσουν όλα τα μαλλιά, τα βγάζεις.

10. Ψέκασε λακ μόλις τελειώσεις για περισσότερη διάρκεια.