Πρώτο ραντεβού χωρίς άγχος. Όλα τα do's & don'ts του μακιγιάζ

Κάνε το καλύτερο μακιγιάζ με τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς!
Πρώτο ραντεβού χωρίς άγχος. Όλα τα do's & don'ts του μακιγιάζ



Πλησιάζει το πρώτο σου ραντεβού και το άγχος αλλά και ο ενθουσιασμός κορυφώνονται. Τα αισθήματα που είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις πια τι σου γίνεται, έχεις αμφιβολίες για τα πάντα. Να ντυθείς επίσημα, να το παίξεις cool, να βάλεις το έντονο eyeliner, ποιο άρωμα θα του αρέσει; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που σου έρχονται στον μυαλό λίγες ώρες πριν το ραντεβού. Για να μην σε πιάνει ο πανικός και τρέμεις όταν θα κάνεις το μακιγιάζ σου, διάβασε αυτή τη λίστα με τα do's and don'ts ώστε να είσαι προετοιμασμένη από την αρχή για το κατάλληλο μακιγιάζ.

 

DON'T: Απέφυγε τα lipgloss και τα έντονα κραγιόν όσο και να σου αρέσουν. Δεν θέλεις να δώσεις το “goodnight kiss”; Οι άντρες αποθαρρύνονται όταν βλέπουν να γυαλίζουν τα χείλη σου γιατί ξέρει πως το lipgloss κολλάει και με το κραγιόν έχει το άγχος ότι θα πρέπει να γυρίσει με μπορντό ή μωβ πρόσωπο.

DO: Απαλά κραγιόν σε nude ή ροζ χρώμα ώστε και να φιληθείτε χωρίς να πασαλειφτεί κανένας από τους δυο σας.

DON'T: Μην βάφεσαι πάρα πολύ έντονα. Στους περισσότερους άντρες δεν αρέσει έτσι κι αλλιώς αλλά δεν θέλεις όταν κάποια στιγμή ξυπνήσετε το πρωί μαζί να μην σε αναγνωρίζει.

DO: Κάνε όσο πιο φυσικό μακιγιάζ γίνεται. Το eyeliner και το γήινο smoky φυσικά επιτρέπονται.

DON'T: Μην κάνεις τα φρύδια “Instagram”. Μπορεί να είναι της μόδας τα πολύ έντονα πυκνά φρύδια αλλά οι άντρες δεν μπορούν να το συνηθίσουν.

DO: Γέμισε τα φρύδια με λίγο μολύβι ή σκιά χωρίς να κάνεις το έντονο περίγραμμα.

DON'T: Άσε το contouring για μια άλλη φορά. Δεν θέλεις να ρισκάρεις μήπως δεν έχεις “σβήσει” καλά τις γραμμές του bronzer και να σου πει πως έχεις λερωθεί στο μάγουλό σου δείχνοντας το contouring.

DO: Απαλά ροζ μήλα! Την ώρα που πας να απλώσεις το ρουζ, χαμογέλασε και θα δεις ακριβώς τα μήλα που θα πεταχτούν.

DON'T: Μην βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες. Τις λατρεύω και εγώ αλλά υπάρχει μία μηδαμινή περίπτωση να σου φύγει κάποια. Σκέψου την αμήχανη στιγμή όταν θα την μαζεύεις από το πάτωμα...

DO: Βάλε αρκετή μάσκαρα αλλά για να μην κάνει κόμπους σκούπισε την περισσότερη ποσότητα σε μια χαρτοπετσέτα και μετά άπλωσέ την στις βλεφαρίδες. Επανέλαβε αυτή τη διαδικασία μέχρι να αποκτήσεις τις πυκνές μακριές βλεφαρίδες που θέλεις.

DON'T: Μην βάλεις πολλές στρώσεις foundation για να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Δεν θέλεις να έχεις το “caky” αποτέλεσμα.

DO: Αν σου έτυχε ένα σπυράκι απλά βάλε κάποιο καλυπτικό concealer πάνω από το foundation σου.