Home sweet home: 10 αρωματικά κεριά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Το μυστικό ομορφιάς που θα μοιραστώ σήμερα μαζί σου είναι πολύ προσωπικό και υποκειμενικό αλλά θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο.
Home sweet home: 10 αρωματικά κεριά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση



Το σημερινό θέμα ανήκει στις μικρές πολυτέλειες που θα πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας ως μια μικρή επιβράβευση για το τρέξιμο, τις αγωνίες, την κούραση και τα άγχη που περνάμε όλες μας καθημερινά. Ένα κερί με την υπογραφή ενός επώνυμου αρωματικού οίκου, όπως επίσης κι ένα κερί από μια αγαπημένη αλυσίδα καταστημάτων, μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά όταν επιστρέφουμε στο σπίτι από μια κουραστική και δύσκολη μέρα στο γραφείο. Είναι μια κίνηση που από μόνη της αρκεί για να ρίξεις τους τόνους, να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο πιο θετικά. 

Προσωπικά διατηρώ μια αρκετά πλούσια συλλογή από κεριά με διαφορετικά αρώματα για διαφορετικές στιγμές. Όταν χρειάζομαι κάτι να με ξυπνήσει θα επιλέξω ένα κερί με αναζωογονητικά εσπεριδοειδή, όταν έχω την ανάγκη να χουχουλιάσω συνήθως επιλέγω κάποιο κερί που να περιέχει νότες από ξύλο και μπαχαρικά. Λίγο πριν να πέσω για ύπνο έχω δυο πολύ αγαπημένες νότες στα κεριά, λεβάντα και ylang yland. Τα δυο αυτά συστατικά ηρεμούν και χαλαρώνουν τόσο πολύ που δεν θα το πιστεύετε. 

Γι'αυτό μη διστάσετε να επενδύσετε σε ένα κερί με επώνυμη ή μη υπογραφή, αρκεί να το κάνετε. Θα είναι αυτό το κάτι που όταν επιστρέφεις στο σπίτι θα είναι εκεί για να σβήσει κάθε σημάδι κούρασης και έντασης.