Πώς να διατηρήσεις ζωηρό και φωτεινό το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου

Η Sienna Miller μας βάζει σε σκέψεις μήπως επιστρέψουμε ξανά στο ξανθό. Έως τότε μαθαίνουμε τι χρειάζεται να κάνουμε για να τα διατηρήσουμε λαμπερά και όμορφα όπως την πρώτη ημέρα από το κομμωτήριο
Πώς να διατηρήσεις ζωηρό και φωτεινό το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου



Τα ξανθά μαλλιά  θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για να παραμείνουν τόσο λαμπερά και υγιή όσο της Sienna Miller. Γι’αυτό και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική και να ακολουθήσεις ορισμένες συμβουλές οι οποίες δεν έχουν βγει τυχαία.

Καταρχήν θα πρέπει να αποκτήσεις μια εξειδεικευμένη σειρά φροντίδας και περιποίησης για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Τόσο στο εμπόριο όσο και στα κομμωτήρια κυκλοφορούν αντίστοιχα προϊόντα τα οποία απευθύνονται σε κάθε budget. Όταν χρησιμοποιείς σαμπουάν, μάσκα και conditioner ειδικά για τα ξανθά μαλλιά καταφέρνεις και φυλακίζεις το χρώμα με αποτέλεσμα το ξανθό να μην ξεθωριάζει.

Ένα serum λάμψης επίσης, θα κάνεις θαύματα στα ξανθά μαλλιά σου. Καταρχήν θα ενισχύσει το χρώμα και θα φαίνεται πιο ζωηρό και έντονο κι από την άλλη θα προσφέρει θρέψη στην ταλαιπωρημένη τρίχα.

Αν μπορείς αραίωσε ελαφρώς τα διαστήματα που λούζεσαι. Αντικατέστησε το ένα λούσιμο με ένα ξηρό σαμπουάν – και σε αυτή την περίπτωση για βαμμένα ξανθά μαλλιά – για να προφυλάξεις το χρώμα σου.

Τέλος, απέφυγε όσο μπορείς περισσότερο τις συσκευές styling καθώς η θερμότητα δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος για το χρώμα. Όταν μπορείς προσπάθησε να στεγνώσεις φυσικά τα μαλλιά σου και όταν τελικά τα χτενίζεις να τα προστατεύεις με τα ειδικά προϊόντα κατά της θερμότητας.