You Tube Beauty Celebrity: και όμως υπάρχει

Σήμερα δεν θα μοιραστούμε μαζί σαςτα δικά μας μυστικά ομορφιάς αλλά θα σας παραπέμψουμε στα δημοφιλή χέρια της v-logger που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο.
You Tube Beauty Celebrity: και όμως υπάρχει



Η Michelle Phan, η νεαρή Αμερικανίδα youtuber με πάνω από 7 εκατομμύρια συνδρομητές στο προσωπικό της κανάλι και συγραφέα του ομώνυμου βιβλίου για Make Up και όχι μόνο είναι ο άνθρωπός σου αν είσαι αυτό που λέμε beauty junkie. 

Η υπερδραστήρια Michelle έχει συνάψει συμβόλαια με τις μεγαλύτερες εταιρίες ομορφιάς ενώ η L'Oréal Parisέχει λανσάρει σειρά καλλυντικών με το όνομα "ΕΜ" by Μichelle Phan. 

H καριέρα της ξεκίνησε ανεβάζοντας video tutorials με συμβουλές και οδηγίες για το πώς να βαφτεί κανείς όπως η Lady Gaga ή η Kalisi από τη σειρά Game Of Thrones, που την εκτόξευσαν στην κορυφή και την έκαναν να αποκτήσει φανατικό κοινό. Με μότο της το πάθος της για το μακιγιάζ και το να κάνει τους άλλους γύρω της να αισθάνονται και να δείχνουν καλά "στο δέρμα τους", η Μichelle Phan είναι γλυκύτατη και πολύ ταλαντούχα. 

Μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της σου λύσει πολλές beauty απορίες! Για να τσεκάρεις κι εσύ όλα αυτά από κοντά δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο www.michellephan.com