Emma Stone: Υιοθέτησε κι εσύ το hair styling και το μακιγιάζ της!

Η Emma Stone σε 11 red carpet εμφανίσεις που γίνονται πηγή έμπνευσης για τις απανταχού beautistas του πλανήτη
Emma Stone: Υιοθέτησε κι εσύ το hair styling και το μακιγιάζ της!



Κάτι έχω πάθει τελευταία με την Emma Stone και μπορώ να πω ότι έχει γίνει η εμμονή μου. Από τις αρχές του 2014 έως και σήμερα έχει μεταμορφωθεί στο απόλυτο style & beauty icon για εμένα. Θα αφήσω το πρώτο σκέλος όμως προς το παρόν και θα επικεντρωθώ στο δεύτερο. Η ταλαντούχα ηθοποιός από τη στιγμή που άλλαξε τα μαλλιά της από ξανθά σε ronze (κάτι μεταξύ κόκκινου και μπρονζέ δηλαδή) και τα κούρεψε κοντό καρέ είναι κυριολεκτικά σαν να ξανασυστήνεται. Μέχρι να κάνεις αυτές τις αλλαγές προσωπικά δεν της είχα δώσει και πολύ μεγάλη σημασία. 

Αυτό λοιπόν που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δεν επιμένει στα ίδια και τα ίδια. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι οι αλλαγές. Σε κάποια εμφάνιση θα τη δεις με τα μαλλιά της πιασμένα και κατακκόκινα χείλη και σε κάποια άλλη με μαλλιά ελαφρώς κυματιστά, smoky eyes και  nude χείλη. Σε κάθε red carpet ενσταντανέ της έχει και ένα στοιχείο έκπληξη που σε κάνει πραγματικά να ανυπομονείς για την επόμενη εμφάνισή της. 

Ένα άλλο στοιχείο που μου αρέσει πολύ είναι ότι δεν ξεχνάει ποτέ να τονίσει το βλέμμα της, είτε αυτό μεταφράζεται σε έντονη σκιά και μολύβι είτε σε διάφανη σκιά και άφθονη μάσκαρα. Αυτό λοιπόν, το οποίο προτείνω να κρατήσεις από τις εμφανίσεις της Emma Stone είναι να μη φοβάσαι τις αλλαγές. Δεν χρειάζεται να κοιμάσαι και να ξυπνάς με αυτό το άγχος βέβαια γιατί καμία από εμάς δεν κάνει την απαιτητική ζωή της, σίγουρα όμως το να αλλάζουμε συχνά πυκνά τη χωρίστρα στα μαλλιά μας ή το χρώμα κραγιόν που φοράμε στα χείλη μας δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Μόλις ξεκινήσεις να το εφαρμόζεις θα δις και πόσο πολύ θα ανανεωθείς κι εσύ η ίδια.