Στητό στήθος: Οι κακές συνήθειες που πρέπει να αποφύγεις

Ήξερες πως ένας από τους λόγους είναι και το κάπνισμα;
Στητό στήθος: Οι κακές συνήθειες που πρέπει να αποφύγεις



Όχι, όχι δεν μπορείς να κατηγορείς μόνο την ηλικία και την βαρύτητα για το πεσμένο στήθος. Υπάρχουν αρκετές απλές κακιές συνήθειες που πιθανόν να μην γνωρίζεις που χαλάνε το μπούστο σου. Καιρός να μάθεις λοιπόν ποιες είναι αυτές ώστε να τις αντιμετωπίσεις και να έχεις ένα υπέροχο στήθος όσο και να γεράσεις.

 

Φοράς λάθος νούμερο σουτιέν ή δεν φοράς καθόλου

Υπάρχουν πολλές μελέτες σχετικό με το θέμα. Η μία λέει πως αν δεν έχεις την σωστή υποστήριξη το στήθος κρεμάει πιο γρήγορα. Από την άλλη μια άλλη μελέτη λέει πως γυναίκες που δεν έχουν φορέσει ποτέ σουτιέν δεν κρέμασαν όσο άλλες που φορούσαν. Είναι δική σου απόφαση λοιπόν ποια θα ακολουθήσεις.

Δεν πίνεις αρκετό νερό

Αν μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ένα μαγικό φίλτρο που βοηθάει την υγεία θα λέγαμε με σιγουριά το νερό. Λύνει πάρα πολλά προβλήματα υγείας. Αν δεν είσαι αρκετά ενυδατωμένη χάνεται και η ελαστικότητα του δέρματος άρα η επιδερμίδα στο στήθος κρεμάει, είναι ξηρό με ρυτίδες.

Δεν προστατεύεις το στήθος από τον ήλιο

Στην Ελλάδα δεν γλυτώνεις τον ήλιο γι' αυτό και φρόντισε καλά την προστασία της επιδερμίδας σου. Ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και στα πρώτα σημεία που φαίνεται είναι στον λαιμό, στο στήθος και στα χέρια.

Καπνίζεις

Μια μελέτη έδειξε πως το κάπνισμα καταστρέφει την ελαστικότητα του δέρματος, αυτό που σε κάνει δηλαδή να δείχνεις νεότερη.

Αλλάζουν τα κιλά σου συνέχεια

Αν παίρνεις και χάνεις συνέχεια κιλά, η επιδερμίδα σου μόλις τεντωθεί χάνει την ελαστικότητά της και μόλις συρρικνωθεί πάλι χάνεις τα πρώτα κιλά από το στήθος. Άρα έχεις πολύ δέρμα με λίγο λίπος με αποτέλεσμα να κρέμεται το στήθος σου.