Μυστικά ομορφιάς για πλούσια και σαρκώδη χείλη σε 3 κινήσεις

Για να λέμε αλήθειες μεταξύ μας όλες μας θα θέλαμε τα ζουμερά και σαρκώδη χείλη της Angelina Jolie ή της Scarlett Johansson έτσι δεν είναι;
Μυστικά ομορφιάς για πλούσια και σαρκώδη χείλη σε 3 κινήσεις



Επειδή δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα σε αυτή τη ζωή θέλεις να δούμε μαζί τι μπορείς να κάνεις για να δεις τα χείλη σου πιο γεμάτα και θηλυκά; Τα τρια βήματα που ακολουθούν θα βοηθήσουν πολύ αν φυσικά τα τηρήσεις ευλαβικά. 

To νούμερο ένα μυστικό για να δείχνουν τα χειλή σου δυο φορές πιο γεμάτα είναι η ενυδάτωση. Το να απλώνεις στα χείλη σου μια πλούσια ενυδατική φροντίδα πολλές φορές μέσα στην ημέρα είναι ότι πιο σημαντικό μπορείς να κάνεις για τα χείλη; Άλλωστε δεν έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι όταν τα χείλη σου είναι ξηρά κι αφυδατωμένα τα αισθάνεσαι αλλά και δείχνουν πολύ πιο λεπτά από ότι τα έχεις συνηθίσει; Γι'αυτό αναζήτησε θρεπτικές και πλούσιες υφές και ανανέωσέ τις όσο πιο συχνά μπορείς. 

Το χρώμα που θα εφαρμόσεις επάνω στα χείλη σου είναι ένας επίσης, πολύ σημαντικό παράγοντας. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι σκούρες αποχρώσεις βεβαιωμένα κάνουν τα χείλη να φαίνονται πολύ πιο λεπτά από ότι στη πραγματικότητα είναι.

Το ίδιο ισχύει όμως κι όταν επιλέγεις ένα κραγιόν με ματ όψη. Ακόμη κι αν το χρώμα του είναι nude ή φωτεινό το ματ κάνει τα χείλη πιο μικρά. Γι'αυτό επέλεξε να φοράς ένα κραγιόν σε φυσική ή ανοιχτή απόχρωση με ελάχιστη λάμψη - δεν θέλει και υπερβολές άλλωστε- και επίσης, μη ξεχνάς να το ανανεώνεις αρκετά συχνά. 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, κάθε φορά που φοράς το κραγιόν σου, να περνάς από πάνω κι από μια στρώση lip gloss σε κοντινή απόχρωση. Τα αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό και γεμάτο. Κι επειδή θα αντανακλά και το φως χάρη στη λαμπερή του υφή θα κάνει τα χείλη να φαίνονται κυριολεκτικά τρισδιάστατα.