5 tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου όταν φοράς καπέλο

Θέλεις να φορέσεις καπέλο αλλά φοβάσαι ότι θα φριζάρουν τα μαλλιά σου; Αν ακολουθήσεις τα 5 απλά βήματα που ακολουθούν δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα
5 tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου όταν φοράς καπέλο



Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύεις να φοράς σκούφους και καπέλα αλλά μισείς το ηλεκτρισμένο μαλλί που αφήνει πίσω του όταν το βγάζεις; Ε λοιπόν, έχουμε βρει τα 5 πιο απλά βήματα που θα σε απαλλάξουν από αυτόν τον εφιάλτη. 

Να λούζεσαι πάντα με σαμπουάν που έχει δράση κατά του φριζαρίσματος και να προτιμάς μια μάσκα ή ένα conditioner με ανάλογη σύσταση.

Μετά το λούσιμο να μην τρίβεις τα μαλλιά σου δυνατά με την πετσέτα και να προτιμάς να χτενίζεις τα μαλλιά σου με μια βούρτσα με πιο αραιά δόντια.

Όσο μπορείς να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά ή τουλάχιστον να προτιμάς να την πιο κρύα επιλογή που υπάρχει στο πιστολάκι σου.

Πριν φύγεις από το σπίτι να απλώσεις ένα serum ενυδάτωσης στα μαλλιά σου ή ένα ενυδατικό  και θρεπτικό λάδι με κινήσεις από το κέντρο των μαλλιών και προς τις άκρες τους.

Τέλος αν δεις ότι ακόμη και έπειτα από όλα αυτά κάποιες φορές τα μαλλιά σου ακολουθούν τη δική τους ηλεκτρισμένη πορεία δεν έχεις παρά να βγάλεις από την τσάντα σου την κρέμα χεριών σου – ναι πολύ καλά διάβασες – και να εφαρμόσεις ελάχιστη ποσότητα στις άκρες των δακτύλων σου κι έπειτα στα μαλλιά σου. Με αυτό τον τρόπο θα τιθασεύεις αποτελεσματικά ακόμη και τα πιο απείθαρχα μαλλιά.