Φτιάξε τη διάθεσή σου με αυτές τις συμβουλές ομορφιάς

Καμιά φορά δεν έχεις όρεξη για τίποτα! Άσε τα καλλυντικά να κάνουν την μαγεία τους...
Φτιάξε τη διάθεσή σου με αυτές τις συμβουλές ομορφιάς



Πολλές φορές δεν έχεις τόση διάθεση. Μπορεί να πιέζεσαι στην δουλειά, μπορεί να σου συμβαίνει κάτι προσωπικό ή απλά να φταίει ο μουντός καιρός. Σίγουρα τα καλλυντικά δεν θα λύσουν δύσκολες καταστάσεις αλλά μερικές φορές σου φτιάχνουν την διάθεση έστω και λίγο. Όταν βλέπεις τον εαυτό σου περιποιημένη στον καθρέφτη, νιώθεις πιο καλά. Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ξανά το χαμόγελό σου.

 

► Ένα καινούργιο κραγιόν πάντα σου φτιάχνει την διάθεση! Αν όμως εκείνη την ώρα δεν μπορείς να βγεις για ψώνια δημιούργησε το δικό σου ανακατεύοντας δύο δικά σου. Προτίμησε τα έντονα χρώματα όμως που δεν ρίχνουν την ψυχολογία.

► Κάνε ένα μανικιούρ με σχέδια όπως είναι το απλό polka dot ή μέχρι και λουλούδια. Δεν γίνεται αυτά να μην σου φτιάξουν την διάθεση!

► Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις όμορφες μυρωδιές; Βάλε το αγαπημένο σου άρωμα και ας μείνεις στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα βάλε του αγοριού σου αν δεν είναι εκεί μαζί σου.

► Ένα χαλαρωτικό μπάνιο πάντα σε ανεβάζει. Βάλε χαλαρωτική μουσική, πάρε το κρασί σου και απόλαυσε το ζεστό νερό.

► Παραδέξου το, έστω και το λίγο στρας ή glitter σου αρέσει! Δεν χρειάζεται ξαφνικά να βαφτείς σαν νεράιδα αλλά αν κάνεις ένα ωραίο eyeliner και κολλήσεις ένα μικρό στρασάκι στο κάτω βλέφαρο στη μέση αμέσως δείχνεις πιο glamorous. Πώς να μην σου αρέσει κάτι τέτοιο;