5 περίεργοι τρόποι που το μακιγιάζ επηρεάζει την ερωτική σου ζωή

΄Ηξερες πως στους άντρες δεν αρέσει το ρουζ; Δες κι άλλες περίεργες αλήθειες.
5 περίεργοι τρόποι που το μακιγιάζ επηρεάζει την ερωτική σου ζωή



Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά όντως το μακιγιάζ μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή είτε θετικά είτε αρνητικά. Φυσικά έχεις ήδη την ρουτίνα ομορφιάς σου αλλά είναι καλό να ξέρεις πως μπορεί να επηρεάσει το βάψιμο. Πολλά από αυτά δεν θα τα έχεις φανταστεί! Διάβασέ τα και κυριάρχησε όλους τους άντρες.

 

○ Τα κόκκινα χείλη τραβούν περισσότερη προσοχή από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Αυτό είναι καλό γιατί τα χείλη είναι από μόνα τους αισθησιακά και σε συνδυασμό με την προσοχή που σου δίνουν οι άντρες όταν φοράς το κόκκινο κραγιόν δεν μπορούν να σου αντισταθούν. Βέβαια σε ένα ραντεβού όμως το κραγιόν αποθαρρύνει τους άντρες να σε φιλήσουν γιατί ξέρουν πως θα λερωθούν στο πρόσωπο.

○ Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής, μάλλον γι' αυτό οι σκιές είναι το αγαπημένο καλλυντικό των αντρών. Φυσικά μην βάλεις ξαφνικά όλες τις σκιές που έχεις στα μάτια!

○ Γνωρίζεις πως είσαι ήδη καλή στην δουλειά σου αλλά αν έρχεσαι βαμμένη στο γραφείο εκπέμπεις μια άλλη αύρα και δείχνεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου με αποτέλεσμα να σε σέβονται μέχρι και οι άντρες που συνήθως σε υποτιμούν.

○ Λένε πως προτιμούν τις άβαφες γυναίκες αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουν τι σημαίνει να είναι κάποια εντελώς άβαφη. Αυτό που ουσιαστικά εννοούν είναι ότι απλά τις προτιμούν με πιο ελαφρύ μακιγιάζ.

○ Το ρουζ είναι το λιγότερο αγαπημένο στους άντρες ενώ από την άλλη οι γυναίκες πιστεύουν πως δείχνουν χλωμές χωρίς αυτό. Προτίμησε την επόμενη φορά να βάλεις λιγότερο για να μην το παρατηρήσει αλλά και εσύ να μην βγεις με άσπρη επιδερμίδα.