Ποια χτενίσματα πρέπει να αποφύγεις αν έχεις παραπάνω κιλά

Έξυπνα κόλπα για να είσαι πάντα όμορφη!
Ποια χτενίσματα πρέπει να αποφύγεις αν έχεις παραπάνω κιλά



Δεν είναι κακό όταν έχεις κάποια κιλά παραπάνω αρκεί να είσαι υγιής. Το μόνο πρόβλημα είναι πως κάποια ρούχα και χτενίσματα δεν σε κολακεύουν. Μην αγχωθείς όμως, και στις πολύ αδύνατες δεν ταιριάζουν τα πάντα! Με αφορμή μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Kelly Clarkson σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο μήπως βοηθήσω κάποια που έχει προβληματιστεί.

Η Kelly Clarkson φόρεσε ένα πολύ ωραίο κόκκινο φόρεμα που τόνιζε τις σωστές καμπύλες της και άφησε τα μαλλιά λυτά σε ένα χαλαρό κύμα. Είναι πολύ ωραία και τα δύο αλλά μαζί δεν ταιριάζουν. Αν παρατηρήσεις θα δεις πως έχει εξαφανιστεί ο λαιμός, ένα από τα σημεία του σώματός σου που σε κάνουν να δείχνεις πιο ψιλή και αδύνατη. Κρίμα δεν είναι να το κρύβεις αυτό; Αυτό που θα μπορούσε να κάνει είναι να τα πιάσει σε μια αλογοουρά όπως έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου. Με αυτόν τον τρόπο θα έδινε “αέρα” στον λαιμό και θα άλλαζε εντελώς η εμφάνισή της.

Φυσικά και δεν γίνεται να πιάνεις τα μαλλιά κάθε μέρα σε κοτσίδες και κότσους, θέλεις να κάνεις και τις κυματιστές μπούκλες για αλλαγή. Κάν'το όπως η Tess Holliday ή οποία είναι υπέρβαρη αλλά κατάφερε να υπογράψει από τα καλύτερα συμβόλαια στον χώρο του modeling. Αφού αποφασίσεις πως σήμερα θέλεις να έχεις τα μαλλιά λυτά φρόντισε να φοράς ένα ρούχο που να μην είναι κοντά στον λαιμό. Μπορείς να βάλεις στράπλες όπως η Tess, μπορείς να βάλεις με V όπως είναι τα wrap dresses (αυτά σε κολακεύουν πολύ κιόλας) ή όπως είναι τα μπλουζάκια που πέφτουν στους ώμους. Βλέπεις πως αμέσως ο λαιμός αναδεικνύεται και την κολακεύει πιο πολύ. Μην πτοείσαι, μπορείς να κάνεις όλα τα χτενίσματα αρκεί να τα συνδυάζεις σωστά!