Πώς να αποφύγεις το beauty λάθος της Jennifer Lopez

Βάλε το άσπρο χρώμα αλλιώς στο μακιγιάζ σου.
Πώς να αποφύγεις το beauty λάθος της Jennifer Lopez



Πάντα σου βρίσκουμε την πιο ωραία βαμμένη celebrity ώστε να αναλύσουμε το μακιγιάζ της. Αυτή τη φορά όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, ενώ προσπαθούσα να το αποφύγω δεν γινόταν να μην σχολιάσω το βάψιμο της Jennifer Lopez στο American Idol XIV πάρτυ. Στην αρχή είδα την φωτογραφία από μακριά και έπαθα ένα σοκ γιατί δεν έβλεπα που είναι τα μάτια της. Ήταν τόσο μικρά! Γνωρίζω πως η J.Lo λατρεύει το άσπρο στα μάτια, δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει φορέσει αλλά αυτή τη φορά ήταν υπερβολικό. Διάβασε παρακάτω πως θα εντάξεις το άσπρο χρώμα σωστά στο μακιγιάζ σου.

Η Jennifer αυτό που έκανε είναι έβαψε με άσπρο μολύβι τα πάνω και κάτω βλέφαρα, το έσβησε με άσπρη σκιά και πινέλο και έβαλε μαύρο eyeliner. Η αντίθεση είναι τόσο μεγάλη που δεν την κολακεύει. Βλέπεις και στην φωτογραφία πως στα Oscars το πρόσωπό της ήταν πιο όμορφο. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να κάνεις το eyeliner πάνω σε μπεζ σκιά ή σε γυμνό μάτι και να απλώσεις στην υγρή γραμμή του κάτω βλεφάρου, άσπρο μολύβι. Ο τρόπος αυτός κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και όχι μικρότερα όπως το μακιγιάζ της J.Lo. Άρα έχεις χρησιμοποιήσει και το άσπρο μολύβι αλλά και το μαύρο eyeliner.

Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ της θα χρειαστείς αρκετό highlighter μιας και λατρεύει τις λάμψεις αλλά και ένα ροδακινί ρουζ που θα απλώσεις στα μήλα για να δείχνεις υγιής. Στα χείλη μπορείς να βάλεις ένα lipgloss σε nude χρώμα για να δείχνουν σαρκώδη.