Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου με απλές συμβουλές

Γιατί όλες οι γυναίκες είναι όμορφες!
Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου με απλές συμβουλές



Νομίζω οι περισσότερες γυναίκες αν μπορούσαν να αλλάξουν έστω και ένα πράγμα πάνω τους θα το έκαναν. Έτσι και εγώ. Γενικά δεν έχω παράπονα από την εμφάνισή μου αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως θα ήθελα να ξαναδώ στην ζυγαριά μου «58 κιλά». Δεν είμαι πολύ παραπάνω και ίσως κάποια κοπέλα με περισσότερα κιλά από εμένα να με έβριζε αλλά για μένα τα 5 παραπάνω κιλά με πείραξαν. Πιο πολύ με πειράζουν επειδή είναι λίγα τα κιλά άρα και εύκολα να τα χάσω. Παρ’ όλα αυτά εγώ έχω βάλει τώρα μια πίτσα στον φούρνο... Επειδή τα 5 μου κιλά μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικά όπως μια μεγάλη μύτη που χρειάζεται επέμβαση, σου μάζεψα μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσει να αποδεχθείς τον εαυτό σου. Καμιά φορά βλέπεις τα χειρότερα στον εαυτό σου ενώ δεν είναι και τόσο άσχημα.

 

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να καθαρίσεις το μυαλό σου από κακές σκέψεις. Αν σε βοηθάει μπορείς να τις γράψεις όλες σε ένα χαρτί το οποίο μετά θα σκίσεις και θα το πετάξεις στα σκουπίδια.

Μετά θα εστιάσεις στα θετικά σημεία. Αυτό μπορεί να είναι τα μάτια σου, τα αφτιά σου, τα χέρια σου και πάει λέγοντας. Όλες έχουμε έστω ένα θετικό στοιχείο πάνω μας. Οι θετικές σκέψεις θα σε βοηθήσουν να αποδεχθείς πολλά πράγματα. Αν δεν μπορείς να βρεις τίποτα όμορφο στην εμφάνισή σου ρώτησε μια φίλη που εμπιστεύεσαι να σου πει τα δικά της αγαπημένα χαρακτηριστικά σου.

Μόλις έχεις βρει όλα τα καλά γράψ’τα σε ένα χαρτάκι ή με ένα κραγιόν στον καθρέπτη σου για να το βλέπεις συνέχεια. Μπορεί στην αρχή να το θεωρήσεις περίεργο αλλά με τον καιρό θα αρχίσεις να το πιστεύεις και πάνω απ’ όλα να το βλέπεις!

Τέλος, μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλες κοπέλες. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Για παράδειγμα εγώ θα ήθελα να είχα μακριά πλούσια μαλλιά και να είμαι σαν όλες τις κοπέλες του instagram μόνο που έχω τρεις τρίχες στο κεφάλι μου και δεν ξεπερνούν με τίποτα τους ώμους μου. Αποδέξου λοιπόν ότι είσαι μοναδική!