6 καλλυντικά που πρέπει να φυλάς στο ψυγείο

Μερικάτα γνώριζεις, μερικά όχι.



Έχεις μια αρκετά μεγάλη συλλογή καλλυντικών αλλά το πιο πιθανό είναι να τα φυλάς στο μπάνιο σου. Κατανοητό γιατί συνήθως εκεί έχεις το καλύτερο φως και μεγάλο καθρέφτη. Ήξερες όμως πως υπάρχουν αρκετά καλλυντικά που δεν αντέχουν την υγρασία του μπάνιου; Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα προϊόντα που είναι καλύτερα να τα φυλάς στο ψυγείο σου.

Κρέμα ματιών

Κάθε anti-puff eye gel κατά των μαύρων κύκλων δουλεύει καλύτερα όταν είναι παγωμένο. Η χαμηλή θερμοκρασία καταπολεμά αμέσως το πρήξιμο στα μάτια και δίνει μια αίσθηση δροσιάς.

Βερνίκι Νυχιών

Οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τα βερνίκια νυχιών σου παχύρρευστες και δύσκολες στην εφαρμογή τους γι' αυτό προτίμησε να τα φυλάς στο ψυγείο για περισσότερη διάρκεια.

Καλλυντικά με βιταμίνη Α και C

Οι βιταμίνες Α και C είναι πιο ευαίσθητες σε υψηλές θερμοκρασίες και χαλάνε εύκολα.

Σπρέυ για το πρόσωπο

Ο κυριότερος λόγος που χρησιμοποιείς το σπρέυ προσώπου ειδικά το καλοκαίρι είναι για δροσιά. Φύλαξέ το λοιπόν στο ψυγείο για καλύτερα αποτελέσματα.

Μολύβια ματιών, χειλιών και κραγιόν

Αν είναι κάτι που λιώνει πρώτο πρώτο είναι τα μολύβια και τα κραγιόν. Άσε λίγο χώρο όπου φυλάς τα αβγά σου για να αποθηκεύσεις τη συλλογή από τα μολύβια και κραγιόν.

Άρωμα

Οι αιτίες που ένα άρωμα χάνει την μυρωδιά του είναι ο αέρας, η ζέστη και ο ήλιος. Αν θέλεις λοιπόν η μυρωδιά να διαρκέσει περισσότερο πρέπει να κρατάς το άρωμα μακριά από αυτές τις καταστάσεις.

Βαριέσαι την περιποίηση; Διάβασε εδώ μερικά εύκολα beauty tips που θα σε σώσουν