Έχεις πράσινα μάτια; Δοκίμασε αυτά τα τρία μακιγιάζ!

Τόνισε τα υπέροχα μάτια σου με τα πιο ωραία μακιγιάζ.
Έχεις πράσινα μάτια; Δοκίμασε αυτά τα τρία μακιγιάζ!



Έχουμε γράψει για το μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις αν έχεις καστανά μάτια, έχουμε γράψει και για το μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις αν έχεις γαλανά μάτια αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα αν έχεις πράσινα μάτια. Τα πράσινα μάτια είναι πραγματικά υπέροχα αλλά με το σωστό μακιγιάζ μπορείς να αναδείξεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου. Δες παρακάτω τρία αγαπημένα μακιγιάζ ιδανικά για σένα.

Το πιο κλασσικό μακιγιάζ είναι το γήινο smoky. Τόνισε την εξωτερική γωνία με μαύρο μολύβι και σβήσ'το με λίγη σκιά. Για να μην φαίνονται όμως τα μάτια σου μικρά βάλε άσπρο μολύβι στην εσωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου.

Αν λατρεύεις το γαλάζιο βάλε μόνο μια μικρή πινελιά κάτω από το eyeliner στο κέντρο του κάτω βλεφάρου. Το μαύρο κάνει αντίθεση με τα πράσινα μάτια οπότε δεν ενοχλεί το λίγο γαλάζιο. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Θέλεις ένα έντονο βάψιμο; Δοκίμασε αυτό το μεταλλικό μπλε smoky. Πώς το πετυχαίνεις; Χρησιμοποίησε σκιά με shimmer και άπλωσέ το με ένα νωπό πινελάκι. Σβήσε τις σκληρές γραμμές με μωβ σκιά για ένα πιο εξωτικό αποτέλεσμα.