Τι να βάλεις στα χείλη σου στο πρώτο ραντεβού για να μην την πατήσεις όπως η Madonna

Και κραγιόν και καυτά φιλιά; Φυσικά!
Τι να βάλεις στα χείλη σου στο πρώτο ραντεβού για να μην την πατήσεις όπως η Madonna



Έχει γίνει χαμός με το φιλί που έδωσε η Madonna στον Drake (καθότι εκείνος μετά σκουπίστηκε με μια έκφραση αηδίας). Αρχικά πιστέψαμε ότι η Madonna είναι... bad kisser αλλά μια μέρα μετά τον μεγάλο πανικό στα media εκείνος εξήγησε ότι απλά σκουπίστηκε επειδή τον αηδίασε όχι το φιλί αλλά το κραγιόν της. Λογικό! Τι γίνεται, λοιπόν, όταν βγαίνεις στο πρώτο ραντεβού και θες να είσαι ωραία αλλά και να μην το αποθαρρύνεις στο φιλί; Να βαφτείς και να αφήσεις τα χείλη γυμνά; Δεν γίνεται! Υπάρχουν κάποιες λύσεις για να τα συνδυάσεις και τα δύο.

Το πιο ασφαλές απ' όλα είναι το βάλσαμο χειλιών με χρώμα. Κρατάει τα χείλη σου ενυδατωμένα οπότε είναι ιδανικά για φίλημα και δίνει χρώμα χωρίς όμως να πασαλείβεται ο φίλος σου.

Θέλεις όμως κάτι πιο εντυπωσιακό; Μπορείς να βάψεις τα χείλη σου με ένα μολύβι χειλιών ώστε το χρώμα να είναι σταθερό και να βάλεις lipgloss στο κέντρο του κάτω χείλους. Πίεση τα χείλη μεταξύ τους για να μην λάμπουν τόσο και είσαι έτοιμη.

Επιμένεις όμως στο κραγιόν; Βάλε κάποιο σταθερό. Οι ματ υφές είναι πιο σταθερές απ' ότι οι ενυδατικές αλλά δεν θέλεις να είναι και ξηρά τα χείλη σου. Βρες λοιπόν ποια υφή σου ταιριάζει καλύτερα.

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής για να μείνει σταθερό το κραγιόν είναι μετά την πρώτη στρώση να ακουμπήσεις μια λεπτή χαρτοπετσέτα, να περάσεις λίγη πούδρα με το πινέλο και να περάσεις μετά και την τελευταία στρώση.

Γενικά απέφυγε τα έντονα χρώματα που φαίνονται για να μην ανησυχείτε αν θα έχετε κόκκινο κραγιόν στα μάγουλα. Δεν θέλεις να σου συμβεί η αντίδραση του Drake.