Πώς να βαφτείς στο πρώτο ραντεβού

Μερικές συμβουλές για να τονίσεις την φυσική ομορφιά σου χωρίς υπερβολές.
Πώς να βαφτείς στο πρώτο ραντεβού



Είναι το πρώτο σου ραντεβού μετά από πολύ καιρό και σε έχει πιάσει πάλι το άγχος. Τι θα φορέσεις; Πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου; Πώς θα βαφτείς; Το τελευταίο θα σου το λύσω εγώ! Στο πρώτο ραντεβού θέλεις να είσαι “ασφαλής” με την έννοια ότι δεν θα κάνεις κάποιο καινούργιο κούρεμα ή δεν θα δοκιμάσεις να φορέσεις για πρώτη φορά φόρεμα με αθλητικά όσο και να σου αρέσει γιατί στο τέλος θα καταλήξεις να σε φοράει αυτό και όχι εσύ εκείνο οπότε το ίδιο θα κάνεις και με το μακιγιάζ σου. Παρακάτω σου έχω μερικές συμβουλές για να τονίσεις την φυσική σου ομορφιά!

Πρέπει να ποντάρεις στα καλά χαρακτηριστικά σου και να τα τονίσεις διακριτικά. Αν έχεις ωραία μάτια τόνισε τα μάτια σου με μια σκιά που να ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σου ή με eyeliner και πολύ μάσκαρα. Αν έχεις ωραία χείλη θα σου πρότεινα να βάλεις ένα nude κραγιόν που να είναι σχεδόν ροζ και από πάνω λίγο lip gloss. Ο λόγος που δεν προτείνω τα έντονα χρώματα και ας έχεις τα χείλη που θα ζήλευε και η Angelina Jolie, είναι το αποχαιρετιστήριο φιλί. Αν πάει καλά το ραντεβού θα σε αφήσει έξω από την πόρτα σου και θα δώσετε το πρώτο σας φιλί. Δεν θέλεις να τον αποτρέψεις να σε φιλήσει επειδή φοράς κόκκινο κραγιόν γιατί πώς θα το κάνει αν πρέπει να γυρίσει στο σπίτι με κόκκινα χείλη ή και μάγουλα αν ήταν καλό το φιλί.

Τα μάγουλα κράτησέ τα πολύ απαλά όπως ένα ανοιχτό ροζ χρώμα γιατί θέλεις να βάλεις όσο το λιγότερο προϊόν στο πρόσωπο γιατί σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι πολλές στρώσεις foundation και πούδρας. Το πιο πιθανό είναι να σε περιεργάζεται όλο το βράδυ οπότε πρέπει να είσαι όσο πιο φυσική γίνεται.

Μην κάνεις τα φρύδια σου τόσο τετραγωνισμένα ώστε να φαίνονται ψεύτικα. Άντε να του απαντήσεις στην ερώτηση “Γιατί τα βγάζεις ενώ μετά τα βάφεις;”. Νομίζω πως κανένας άντρας δεν θα το καταλάβει ποτέ αυτό γι' αυτό δεν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή εκεί. Άσε τα πυκνά μαύρα φρύδια σου για ένα βράδυ που θα βγεις με τις φίλες σου που θα εκτιμήσουν πόσο fashionable είσαι.