Όλα όσα δεν ήξερες για το ρουζ σου

Θέλεις μοναδικό αποτέλεσμα; Ανάμειξε τα ρουζ σου!
Όλα όσα δεν ήξερες για το ρουζ σου



Το ρουζ είναι αυτό που ολοκληρώνει ένα μακιγιάζ. Μπορεί να μην είναι έντονο, μπορεί να μην το προσέχεις με την πρώτη ματιά αλλά γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν μπορείς να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ και να αφήσεις τα μήλα σου άβαφα. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ εύκολο να το εφαρμόσεις. Βέβαια καμιά φορά σου ξεφεύγει λίγη περισσότερη ποσότητα ή απλά η απόχρωση δεν σου ταιριάζει. Μάθε λοιπόν όλα τα μυστικά για το ρουζ σου για να κάνεις τα πιο ωραία μακιγιάζ!

 

Πρώτα απ' όλα δες σε ποια σημεία κοκκινίζεις με φυσικό τρόπο. Εκεί θα πρέπει να βάλεις και το ρουζ σου. Αν δεν κοκκινίζεις όμως τόσο εύκολα κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέπτη όταν θα έχεις ζεσταθεί πολύ. Με αυτόν τον τρόπο θα πάρεις μια ιδέα για τα σημεία που αλλάζουν χρώμα.

Πρέπει να γνωρίζεις αν η επιδερμίδα σου ανήκει στους ψυχρούς υποτόνους ή στους θερμούς. Η λάθος απόχρωση (εκείνη που δεν ταιριάζει στο χρώμα σου) μπορεί να καταστρέψει ένα ολόκληρο μακιγιάζ. Αν ανήκεις λοιπόν στα ψυχρά χρώματα τα ρουζ που πρέπει να προτιμήσεις είναι τα ροζ ή κοραλλί αλλά αν ανήκεις στα θερμά σου ταιριάζουν τα βερικοκί ή τα καφέ.

Ποιος είπε ότι μπορείς να φοράς ένα ρουζ τη φορά; Αν έχεις μερικά ρουζ που λατρεύεις μπορείς να να αναμείξεις μεταξύ τους για να πετύχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Φυσικά μην κάνεις πειράματα λίγο πριν βγεις έξω από το σπίτι...

Μην φοράς συνέχεια το ίδιο ρουζ. Είναι βαρετό και σίγουρα οι φιλοφρονήσεις για το μακιγιάζ σου θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Όπως αλλάζεις το κραγιόν σου, άλλαζε έτσι και το ρουζ σου.

Η δουλειά του ρουζ είναι να σε δείχνει λαμπερή και υγιής. Μόνο του όμως δεν κάνει θαύματα! Για καλύτερη απόδοση φρόντισε να κάνεις μία φορά την εβδομάδα απολέπιση στο πρόσωπό σου για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα που κάνουν την επιδερμίδα σου θαμπή.

Φυσικά είναι σημαντικό να έχεις το κατάλληλο πινέλο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό αρκεί να είναι μεγάλο και φουντωτό για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τα πινέλα που έρχονται μαζί με το ρουζ είναι συνήθως πολύ μικρά και οι τρίχες πολύ πυκνές με αποτέλεσμα να μαζεύει μεγάλη ποσότητα.