Ανοιξιάτικα μακιγιάζ από κοπέλες της διπλανής πόρτας που πρέπει να δοκιμάσεις

Πάρε την έμπευσή σου από εδώ!
Ανοιξιάτικα μακιγιάζ από κοπέλες της διπλανής πόρτας που πρέπει να δοκιμάσεις



Γενικά εδώ στο γραφείο λατρεύουμε να χαζεύουμε τις celebrity για να δούμε τι φορούν, τι μακιγιάζ έκαναν και τι μαλλιά έκανα. Ξέρουμε πολύ καλά όμως πως δεν τα κάνουν μόνες τους. Κρύβεται μια ολόκληρη ομάδα πριν από σχεδόν κάθε εμφάνισή τους, κάτι που εμείς δεν θα αποκτήσουμε ποτέ. Όταν λοιπόν απελπιζόμαστε ψάχνουμε πραγματική έμπνευση από κανονικές κοπέλες. Είτε όταν πρόκειται για fashion είτε για beauty. Άλλωστε γι' αυτό έχει ανέβει τόσο πολύ το blogging και vlogging. Σκέφτεσαι αφού μπορούν να το κάνουν εκείνες μόνες τους μπορείς και εσύ. Αυτή τη βδομάδα πήραμε έμπνευση για ανοιξιάτικα μακιγιάζ μιας και έχει ανοίξει ο καιρός.

Σε αυτό το μακιγιάζ ο καλύτερος σου φίλος είναι το highlighter. Αυτό το βάψιμο είναι ιδανικό για τις πρωινές βόλτες σου (αν και το καλοκαίρι αποκτάς μόνη σου αυτή τη λάμψη με τόση ζέστη) αν και φυσικά μπορείς να το κάνεις και το βράδυ άμα προτιμάς το ελαφρύ βάψιμο.

Τα χρώματα είναι τέλεια στο βάψιμο αλλά αν δεν είσαι τολμηρή υπάρχει και ένας πιο "ήσυχος" τρόπος να το συμπεριλάβεις. Κάνε ένα απαλό smoky eye με γήινα χρώματα και βάλε αυτό το έξτρα pop of colour στην εσωτερική γωνία στο κάτω βλέφαρο.

Αν όμως δεν έχεις πρόβλημα να πειραματιστείς μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το μακιγιάζ. Η κοπέλα χρησιμοποίησε αρκετά "ήσυχα" χρώματα φροντίζοντας να δώσει όμως έμφαση στις βλεφαρίδες με ένα μαύρο eyeliner.

Ένας άλλος τρόπος για να συνδυάσεις το eyeliner με χρώμα είναι να το βάλεις απλά στο κάτω βλέφαρο. Για να μην αφήσεις όμως το κινητό βλέφαρο άβαφο κάτω από το eyeliner χρησιμοποίησε άσπρες, μπεζ και σαμπανιζέ σκιές.

Δεν θέλεις χρώματα αλλά θέλεις την ένταση στα μάτια χωρίς να κάνεις βαρύ μακιγιάζ; Χρησιμοποίησε ξανά όλες τις αποχρώσεις του λευκού, μπεζ και σαμπανιζέ για να βάψεις τα βλέφαρά σου με την μόνη διαφορά να προσθέσεις λίγο μαύρο μολύβι ματιών στο πάνω βλέφαρο. Φυσικά δεν αφήνεις έτσι τη γραμμή, την σβήνεις με ένα πινέλο για ένα smoky αποτέλεσμα.