Καν' το όπως η Irina Shayk. Το μακιγιάζ εννοούμε...

Θέλεις και εσύ να πετύχεις αυτό το σέξι look; Ακολούθησε μερικά απλά βήματα και είσαι έτοιμη!
Καν' το όπως η Irina Shayk. Το μακιγιάζ εννοούμε...



Η Irina Shayk βρέθηκε στο ASPCA Young Friends Benefit και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. Φορούσε ένα μαύρο ζιβάγκο με μια μαύρη pencil φούστα και μαύρες γόβες, τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε ένα sleek κότσο και το βάψιμό της ήταν απλό αλλά της πήγαινε πάρα πολύ!

Για να κάνεις το μακιγιάζ της δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Ξεκίνησε με την βάση σου ή οποία θα πρέπει να είναι το ίδιο χρώμα με το δέρμα σου, πέρασε το πρόσωπό σου με ένα bronzer για λάμψη. Θέλεις να πετύχεις αυτό το μαυρισμένο look που έχει και η Irina.

Γέμισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι φρυδιών ή με σκιά ό,τι σε βολεύει καλύτερα. Μην κάνεις όμως το αυστηρό περίγραμμα στα φρύδια γιατί θέλεις πιο φυσικό αποτέλεσμα. Χτένισέ τα με ειδικό βουρτσάκι λίγο προς τα πάνω και πέρασε gel για τα φρύδια για να μείνουν στη θέση τους όλη τη μέρα (ή νύχτα).

Τράβηξε την γραμμή του eyeliner με μαύρο μολύβι ματιών για να μην είναι τόσο έντονο και σβήσ'το ελάχιστα. Δεν θέλεις εδώ το αυστηρό cat-eye όσο και να ταιριάζει με την εκδήλωση που ήταν για ζωάκια.

Με το ίδιο μολύβι που χρησιμοποίησες για eyeliner τράβηξε και μια λεπτή γραμμή στο κάτω βλέφαρο για να τονίσεις τα μάτια. Πέρασε αρκετές στρώσεις μάσκαρα αλλά όχι τόσο ώστε να κολλήσουν οι βλεφαρίδες και δεν φανεί ωραίο το αποτέλεσμα.

Άπλωσε λίγο ρουζ στα μάγουλα σε bronze ή καφέ χρώμα για να δείχνεις έξτρα μαυρισμένη και τελείωσε το μακιγιάζ σου με ένα nude κραγιόν και από πάνω διάφανο lip gloss.