Φεστιβάλ Καννών: Το beauty look της ημέρας είναι της Eva Longoria (ρεπορτάζ αγοράς)

Μάθε εδώ πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της.
Φεστιβάλ Καννών: Το beauty look της ημέρας είναι της Eva Longoria (ρεπορτάζ αγοράς)



Αυτές τις μέρες γίνεται βομβαρδισμός από τέλειες beauty εμφανίσεις, κυρίως λόγω του φεστιβάλ Καννών. Όλες έχουν βάλει τα καλά τους, έχουν τα τέλεια μαλλιά και το τέλειο μακιγιάζ. Ευκαιρία ψάχνουμε και εμείς για να βρούμε την πιο ωραία και να αναλύσουμε ώστε να σου μάθουμε πως να το κάνεις και εσύ. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια ήταν η Eva Longoria με το καταπληκτικό μεταλλικό smoky eyes. Το βάψιμό της ήταν λες και ερχόταν σετ με το φόρεμα γιατί οι αποχρώσεις ήταν ίδιες. Για να μάθεις πως να το κάνεις απλά συνέχισε να διαβάζεις.

Μην ξεκινήσεις με την βάση σου γιατί θα παίξεις με σκιές. Δεν θέλεις να γεμίσεις με μουντζούρες και να αναγκαστείς να ξεβαφτείς.

Βάλε ένα primer στα μάτια για να κρατήσει τις σκιές και η απόδοσή τους να είναι πιο έντονη. Στη συνέχεια άπλωσε στην εσωτερική γωνία μια άσπρη ή πολύ ανοιχτή γκρι σκιά. Άπλωσε μια πιο σκούρα γκρι σκιά στο κέντρο του βλεφάρου μέχρι την εξωτερική γωνία. Στην κόγχη τοποθέτησε μια μαύρη σκιά από την εξωτερική γωνία μέχρι τη μέση του ματιού και σβήσ'το καλά με ένα πινέλο για το smoky εφέ. Με ένα μολύβι ματιών κάνε το περίγραμμα του ματιού, πάνω και κάτω. Ξαναπάρε ένα πινέλο και σβήσε το μολύβι ώστε οι γραμμές να μην είναι τόσο αυστηρές. Τέλος πρόσθεσε τις βλεφαρίδες και φυσικά λίγη μάσκαρα.

Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ θα πρέπει τώρα να φτιάξεις τη βάση σου, τα φρύδια και φυσικά να βάλεις ένα nude lipgloss στα χείλη.