Lip art: Σχέδια για τα χείλη σου που θα λατρέψεις

Σχέδια για όλα τα γούστα!
Lip art: Σχέδια για τα χείλη σου που θα λατρέψεις



Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο μακιγιάζ σου; Γιατί δεν τολμάς κάτι πιο extreme όπως είναι το lip art; Σου έχουμε μιλήσει ξανά για nail art αλλά για lip art ποτέ. Τι είναι αυτό; Είναι η τέχνη στα χείλη, δηλαδή δεν βάζεις ένα κραγιόν και τελείωσε. Φτιάχνεις ολόκληρα σχέδια στα χείλη σου! Ποιος είπε ότι το μακιγιάζ πρέπει να σε κάνει απλά όμορφή; Το μακιγιάζ πρέπει να έχει πλάκα και να σου φτιάχνει τη διάθεση οπότε το lip art είναι η καλύτερη λύση.

Pop art χείλη

Αυτό είναι το αγαπημένο μου από τα 5 lip art που επέλεξα. Λατρεύω τον χρωματικό συνδυασμό αλλά και το pop art ύφος. Είναι ένα σχέδιο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να βγει ωραίο παρά μόνο ένα σταθερό χέρι. Είναι αρκετά φορέσιμη εκδοχή αν τολμάς να είσαι λίγο διαφορετική.

Χείλη-Μάτι

Μπορεί το πρώτο να είναι το αγαπημένο μου αλλά η περισσότερη τέχνη μπήκε σε αυτό το lip art. Στην αρχή όντως με ξεγέλασε και στη πρώτη ματιά το πέρασα όντως για μάτι. Οκ ίσως αυτό να το κρατήσεις για τις απόκριες...

Rock 'n Roll χείλη

Έχεις πιο άγριες διαθέσεις και δεν θέλεις να βάλεις το απλό μαύρο κραγιόν αλλά ούτε να κάνεις κάποιο πολύ περίεργο lip art; Τα rock 'n roll χείλη είναι κατάλληλα για αυτή τη περίσταση. Αφού βάλεις το μαύρο κραγιόν ρίξε σταγόνες κόλλα για τις βλεφαρίδες και τοποθέτησε προσεκτικά τα μίνι τρουκς. Προσοχή όμως μην τα βάλεις πολύ μέσα και καταπιείς κάποιο από αυτά.

Χείλη-Λεμόνι

Έχει μπει για τα καλά σε καλοκαιρινή διάθεση; Δοκίμασε να κάνεις τα χείλη σου λεμόνι! Είναι δροσερό και εντυπωσιακό. Μόνο μην φιλήσεις κανέναν και χαλάσεις τις άσπρες γραμμές...

Λιωμένα χείλη

Δεν θέλεις να κάνεις κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο και δεν σου αρέσουν τα τόσο χαρούμενα χρώματα; Δοκίμασε να παίξεις με τις αποχρώσεις του γαλάζιο και το μαύρο. Δημιούργησε ένα ψυχρό λιωμένο εφέ χρησιμοποιώντας και λίγο glitter για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.